Autor: Informer.rs

03.09.2024.

09:00

Foto: Tanjug/AP

Magazin

Džulijan Mur izgleda kao boginja na crvenom tepihu! U zlatnoj haljini ostavila sve bez daha! (FOTO)

Šesti dan Filmskog festivala u Veneciji bio je u znaku premijere filma "The Room Next Door," novog ostvarenja španskog reditelja Pedra Almodovara. Uloge u ovom dugoočekivanom ostvarenju pripale su velikim holivudskim zvezdama - Džulijan Mur i Tildi Svinton.

Venecijanski festival, sinonim za vrhunska filmska ostvarenja, nije razočarao ni ove godine, a svi očekuju da će Almodovarov film osvojiti kako kritičare, tako i publiku. Džulijen Mur i Tilda Svinton već su postigle svoj prvi trijumf te večeri na crvenom tepihu.

Na premijeru su stigle zajedno, svaka u svom prepoznatljivom stilu. Almodovar im se pridružio u karakterističnom otkačenom izdanju, noseći pink odelo i crne sunčane naočare.

Tilda Svinton je, u svom karakterističnom maniru, zračila elegancijom i samopouzdanjem. Pojavila se u monohromatskom sivom odelu brenda Chanel, odišući ozbiljnošću i stilskom preciznošću. Nasuprot njoj, Džulijan Mur je doslovno zablistala na crvenom tepihu.

Džulijan je izdominirala

Holivudska ikona izabrala je glamuroznu, upečatljivu toaletu modne kuće Bottega Veneta. Dugačka haljina sa V-izrezom, koja prati liniju tela, prožeta je hiljadama svetlucavih šljokica, čineći je izuzetno moćnom i neodoljivom.

U ovom zanosnom izdanju, 63-godišnja glumica privukla je sve poglede, dokazujući da šljokice nisu rezervisane samo za mlade. Svoj autfit je upotpunila jednostavnim, ali efektnim aksesoarima - zlatnim minđušama i metalik sandalama sa kaišićima i visokom štiklom. Kosu je zavezala u elegantan rep, dok je minimalistička šminka diskretno naglasila njenu suptilnu lepotu.

Džulijan Mur pokazala je da prava elegancija ne poznaje godine i da je sve u stilu i držanju koje nosimo sa sobom.