• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.09.2024

13:00

Eva Longoria pokazala seksi zadnjicu u providnoj haljini! Glumica u Veneciji mamila uzdahe u kreaciji koja poziva na greh (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Eva Longoria pokazala seksi zadnjicu u providnoj haljini! Glumica u Veneciji mamila uzdahe u kreaciji koja poziva na greh (FOTO)

Podeli vest

Poznata glumica Eva Longoria (49) pojavila se u Veneciji i svojim seksi izgledom nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Šesto veče 81. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji bilo je u znaku AmfAR Gala 2024, prestižne manifestacije posvećene podršci istraživanju AIDS-a.

Ovaj glamurozan događaj okupio je brojne zvezde iz sveta filma i mode, a među najzapaženijima bila je američka glumica Eva Longoria.

Eva je na crvenom tepihu blistala u seksi haljini koja je u gornjem delu imala šljokičavi bodi, dok joj je ceo donji deo bio u providnom tilu koji je provokativno isticao njene obline i dodavao dozu seksepila izgledu.

Foto: profimedia

Eva Longorija

Zategnute noge i savršena zadnjica videli su se ispod crnog tila, a mnogi su se zapitali da li je glumica ispod bodija imala gaćice. 

Na nogama je imala elegantne crne sandale, dok je kosu podigla u konjski rep. 

Svojom pojavom Eva je privlačila poglede i oduševila sve prisutne, a kako se čini na fotografijama bila je i u dobrom raspoloženju. 

Foto: profimedia

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!
Društvo

Ovog septembra stiže nova, redizajnirana Orion TV aplikacija!

Kompanija Orion telekom je predstavila redizajniranu verziju svoje popularne aplikacije za velike ekrane, donoseći korisnicima unapređeno iskustvo gledanja TV sadržaja uz moderniji dizajn i intuitivniji korisnički interfejs. Ova verzija aplikacije namenjena je korisnicima televizora, dok će verzija za telefone i tablete biti dostupna u skorijoj budućnosti.

02.09.2024

17:00

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom
Izbori u SAD

Tramp će pregaziti Kamalu! Potpredsednica Amerike se izblamirala pred celom nacijom

Republikanski kandidat za predsednika SAD Donald Tramp pregaziće svoju demokratsku rivalku Kamalu Haris na predstojećoj debati 10. septembra, a verovatno i na izborima u novembru. To je ocena većine američkih stručnjaka nakon prvog intervjua Harisove otkako joj je predsednik Džo Bajden prepustio predsedničku nominaciju, u kojem je delovala nervozno, nesigurno i neodlučno, te nije uspela da odgovori na goruća pitanja u zemlji.

02.09.2024

18:00

Zabava

Džet set

Srbija