• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.09.2024

08:00

Najsigurniji znaci da žena upravo doživljava orgazam! Ako radi ovo vrhunac je blizu

Shuterstock

Ljubav

Najsigurniji znaci da žena upravo doživljava orgazam! Ako radi ovo vrhunac je blizu

Podeli vest

Istraživači tvrde da postoje znakovi koji mogu ukazati na to da je žena zaista doživela vrhunac tokom odnosa.

Širenje zenica, crvenilo na grudima, ubrzano disanje. Sve to mogu biti znakovi da žena doživljava orgazam. Ali pored ovih, postoje još neki znakovi koji ukazuju na dostizanje vrhunca.

Telo postaje napeto

Kada žena doživljava orgazam, obično napinje telo i kontrahuje mišiće, a ponekad bi vas mogla i čvrsto uhvatiti ili ogrebati u tom trenutku.

Foto: Shuterstock

 

Stezanje vaginalnih mišića

Muškarac ponekad može osetiti kada žena dolazi do vrhunca, i to na način da oseti zatezanje njenih vaginalnih mišića oko penisa ili prsta.

Pogled

Pogledajte svoju partnerku u krevetu ravno u oči. Ako joj je teško fokusirati se na vas ili joj se zenice šire, velika je verovatnoća da je doživela vrhunac.

Zatvara oči

Ponekad žena može i zatvoriti oči dok dolazi do vrhunca, a otvoriće ih tek kada osećaj zadovoljstva prođe.

Foto: Shuterstock

 

Ubrzanje rada srca

Postizanje orgazma uslovljava i ubrzanje rada srca. Otkucaji će biti brži i glasniji, a ponekad su toliko glasni da ne morate ni približiti svoje uho njenim grudima da biste ih čuli i osetili.

Sjaj kože

Nakon što žena doživi orgazam, obratite pažnju na sjaj njenog lica. Postizanje vrhunca utiče na to da krv brže protiče žilama pa se čini kao da koža poprimi poseban sjaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Od pečenje paprike veća šteta nego korist! Država gubi 120 miliona dinara, a posledice mogu biti tragične
Društvo

Od pečenje paprike veća šteta nego korist! Država gubi 120 miliona dinara, a posledice mogu biti tragične

Sezona pripreme zimnice ne prazni samo džepove građana, već svake sezone uvećava i troškove JP "Putevi Srbije". Iako zvuči neverovatno, nesavesni pojedinci skidaju saobraćajne znakove da bi na njima pekli papriku, a dešava se i da seku ogradu pored auto-puta da bi ogradili kokošinjac. Na godišnjem nivou ukrade se više hiljada saobraćajnih znakova i putokaznih tabli.

02.09.2024

10:17

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija