• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

02.09.2024

10:00

Dženifer pokazala gole grudi! Fotografije zapalile svet - izvirivale iz topa, a detalj na prstu šokirao mnoge (FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Dženifer pokazala gole grudi! Fotografije zapalile svet - izvirivale iz topa, a detalj na prstu šokirao mnoge (FOTO)

Podeli vest

Džej Lo (55) uhvaćena je na ulicama Beverli Hilsa kako šeta uzdignute glave sa novim dijamantom na prstu. Popularna pevačica se vraća na staro kao slobodna dama.

Američka pevačica Dženifer Lopez se neko vreme krila nakon što je podnela zahtev za razvod od bivšeg partnera Bena Afleka. 

Nakon što je otkrila da se zvanični datum njenog razdvajanja sa Aflekom desio 26. aprila 2024. godine, Lopez je odlučila da se vrati u centar pažnje s novim, upečatljivim stajlingom.

Foto: profimedia

Dženifer Lopez

U svom najnovijem izdanju, Lopez je pokazala da je spremna za novu fazu u svom životu. Nosila je zlatne narukvice, uparene sa novim dijamantom na malom prstu, što je dodalo dašak sofisticiranosti njenom izgledu. Pevačica je upotpunila svoj stajling belim ukrštenim gornjim delom sa izrezom, koji je isticao njen dekolte i grudi bez brusa, dok su zvonce teksas farmerke savršeno nadopunile njen izgled, kombinujući eleganciju sa opuštenim šarmom.

Foto: profimedia

 

Ovaj modni izbor ne samo da je očarao prisutne, već je i poslao jasnu poruku o njenoj snazi i stilu, uprkos ličnim izazovima s kojima se suočava.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija