14.09.2024.

11:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Čuvena modna dizajnerka šokirala izjavom o oblačenju! Evo šta žene nakon 30. i 40. nikako ne treba da nose

Herera koja uspešno vodi modno carstvo više od 30 godina jasno ističe da je nošenje farmerki nakon 30. godine i duge kose posle 40. potpuno neotmeno.

Informer

Karolina Herera

Jedna od najelegantnijih žena sveta kaže da ona nikad ne nosi mini suknje i bikinije jer misli da su primereniji mlađim ženama, a sve pripadnice nežnijeg pola bi nakon 40. godine trebalo da nose kraću kosu jer je ona gracioznija i prikladnija za njihove godine.

- Žena mora prirodno da stari i ne pokušava da glumi godine u kojima nije, jer će izgledati smešno. Vidim brojne žene na ulici s leđa i izgledaju jako lepo s dugom kosom i mini suknjicama, ali kad se okrenu, ah one su stare - rekla je i dodala da po njenom mišljenju pokušaj da izgleda mlađe - ženu ostari.

- Ne verujem u trendove jer zbog njih svi izgledaju kao da nose uniforme. Izađe jedan trendi odevni komad i odjednom svi izgledaju isto - zaključila je.

Selma Hajek, Dženifer Lopez, Anđelina Džoli, Dženifer Aniston, Bijonse, Madona samo su neke od poznatih dama koje se očigledno ne bi složile s njom jer i danas nose kratke suknje, farmerke i dugu kosu i izgledaju otmeno.