Autor: Informer.rs

02.10.2024.

18:00

Foto: profimedia

Magazin

Od glave do pete je čista desetka! Zendaja stigla na Luj Viton reviju i zapalila Pariz - prava dama (FOTO)

Može li Nedelja mode u Parizu proći bez Zendaje u centru pažnje? Gotovo nezamislivo. Danas je mlada glumica svojim dolaskom na reviju Luj Vitona za proleće/leto 2025. godine ponovo privukla sve poglede, što nije iznenađenje s obzirom na njen status zaštitnog lica ovog prestižnog brenda.

Upečatljiva i unikatna

Kao i svaki put, Zendaja je još jednom opravdala titulu modne ikone, pojavivši se u smelom i originalnom izdanju. Ovog puta, njen retro-šik stajling uključivao je predimenzionirani sako četvrtastog kroja sa naglašenim reverima, istaknutim "V" logotipom na džepu i špicastim ramenima.

Kontrastni element ovog stajlinga bila je nabran mini suknja u nežnoj bež boji, neočekivana kombinacija koja je, ipak, savršeno funkcionisala - pravi Zendajin efekat.

Naravno, ni njeni upečatljivi aksesoari nisu prošli neprimećeno. Crna kožna Luj Viton torba, mrežaste čarape i prepoznatljive salonke s vrtoglavo visokim potpeticama savršeno su zaokružili njen izgled.

Crveni karmin i elegantna frizura doneli su dodatnu dozu glamura, potvrđujući da Zendaja s razlogom nosi status modne ikone koja uvek donosi nešto novo, odvažno i autentično.