10.10.2024.

22:00

Foto: profimedia

Magazin

Sed i usukan! Tužna slika glumca koji je bio oličenje lepote - zaveo je Kajli i Hale, danas ga ni štapom ne bi takle (FOTO)

Olivije Martinez u prošlosti je zaveo brojne žene, među kojima su bile i Kajli Minog i Hale Beri. Međutim, danas je 58-godišnji glumac daleko od zavodnika koji je šarmom opčinio neke od najepših žena na svetu.

Informer

Olivije Martinez nekada

On je ovog vikenda viđen na fudbalskoj utakmici svoga sina Macea, a vidno mršaviji i neuredniji od izdanja u kakvima smo ga gledali na crvenom tepihu. Martinezov zaštitni znak nekada je bila duža tamna kosom, a danas je potpuno sed i ošišan skroz na kratko. Mnogi su komentarisali da je ostario preko noći i da je neprepoznatljiv.

Informer

Olivije Martinez promenio lični opis

Inače, zbog sina Macea trenutno vodi bitku za starateljstvo s glumicom Hale Beri.Glumica je izjavila kako je potrošila više od 200 hiljada dolara kako bi s Martinezom sarađivala na odgajanju desetogodišnjeg sina, uključujući 80 hiljada dolara na Olivijeve sudske troškove.

U detaljima koje su preneli američki mediji Hale se požalila na to da se Martinez izdržava od alimentacije, kao i da odbija da donese zajedničke odluke vezane za njihovog sina.

Na utakmici sina bili su oboje, ali kao što je vidljivo na fotografijama, celo vreme držali su distancu.

Informer