Autor: Informer.rs

10.10.2024.

19:30

Foto: Foto: Profimedia

Magazin

Kejt Midlton ponovo u javnosti! Izabrala je elegantnu i modernu jesenju kombinaciju (FOTO)

Kejt Midlton se vratila svojim zvaničnim dužnostima. Danas je princeza od Velsa zajedno sa suprugom Vilijamom bila u Sautportu, kako bi se susrela sa unesrećenim porodicama čije su ćerke izgubile živote u julu ove godine.

Za ovu priliku odabrala je elegantnu kombinaciju. Nosila je kaput tamno braon boje ispod kog se nazirala bordo haljina. Svilena lepršava haljina midi dužine u atraktivnoj burgundi boji imala je tufnasti dezen i mašnu na prednjem delu. 

Uz ovu kombinaciju princeza je nosila tamno braon antilop salonke, a u ruci je imala malu braon tašnu. 

Zanimljivo je da su Kejt i Vilijam bili modno usklađeni. On je nosio tamno braon sako i pantalone, kao i bordo džemper.

Kejt Midlton i princ Vilijam pružili su utehu porodicama koje su ostale bez dece. U napadu u školi plesa su izgubljena tri mlada života - stradale su devojčice Bebe King, Elsi Dot Stankoum i Alis Dasilva Aguar. Kejt i Vilijam su se takođe sastali sa učiteljicom plesa Leanom Lukas, koja je teško povređena dok je štitila mlade od napadača nožem, kao i sa pripadnicima hitnih službi koji su učestvovali u spašavanju povređenih i u pružanju pomoći.

Ovo je prvi javni angažman Kejt Midlton otkako je u septembru objavila da je završila sa tretmanima lečenja od raka i da planira da se vrati svojim obavezama.