• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.10.2024

15:00

Najlepše jesenje haljine! Ova 4 modela su totalni hit sezone, učiniće vas modnom kraljicom (FOTO)

Shuterstock

Moda i lepota

Najlepše jesenje haljine! Ova 4 modela su totalni hit sezone, učiniće vas modnom kraljicom (FOTO)

Podeli vest

Jesnje haljine su nezaobilazni deo svake sezone. Predstavljamo vam jesenje varijante haljina u kojima ćete izgledati potpuno trendi.

Upadljivi animal print

Foto: Shuterstock

 

Životinjske šare su glavni trend za jesen 2024, a leopard print se vratio na velika vrata. Animal printovi, uključujući goveđu kožu, zmiju, zebru ili leoparda, predstavljeni su u kolekcijama haljina koje će biti apsolutni hit ove godine. Skoro svaka modna entuzijastkinja ima bar jednu haljinu sa leopard printom u svom ormanu, nazivajući je "novom neutralnom".

 

Pliš i antilop

Nezaobilazni materijali za jesen svakako su antilop i pliš u zadivljujućim haljinama. Ove tkanine nisu samo savršene za dodavanje topline i dubine vašoj jesenji garderobi, već nude i nostalgičnu, ali modernu atmosferu. U modu se vraćaju haljine od antilopa ili od pliša.

Boho šik

Foto: Shuterstock

 

Boho moda je jedan od najvećih modnih trendova za jesen 2024. Videli smo mnogo haljina od čipke, resa i volana na pistama Nedelje mode u Parizu za jesen/zimu 2024. Ove jeseni, ako želite da budete u trendu, nosite maksi boho haljine sa grubim, ravnim čizmama do kolena.

Nezaobilazna crvena 

Foto: profimedia

 

Dok je jesen često pogodna za nijanse narandžaste, braon boje i duboke tonove dragulja, ove sezone sve je u nijansama crvene. Crvene haljine trenutno dominiraju na crvenim tepisima i u popularnim TV emisijama. Crvena je boja snage koja odiše samopouzdanjem i koja se lepo slaže sa maksimalizmom.

Svila i čipka

Foto: Shuterstock

 

Čipkane i svilene haljine uvek imaju notu seksepilnosti i erotičnosti. Dobro uklopljene napraviće od vas modnu ikonu koja će dominirati ove jeseni. 

Počnite sa malim eksperimentisanjem i vidite gde će vas to odvesti. Ako je vaš komad inspirisan donjim vešom veoma formalan, obavezno izaberite super udoban i jednostavan džemper s kojim ćete ga upariti. Ako vam se čini hiperseksi, onda ga uparite sa androginim blejzerom po meri.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)
Live TV

Šta znači biti pametan Srbin? U savremenom društvu živimo kao bića bez svesti! (VIDEO)

Kažu da je uporna manipulacija putem javnih glasila dovela do toga da se vrši ogroman uticaj na mozgove. Ako bismo se vratili u prošlost, setili bismo se Milana Grola koji je napisao da nikada nije želeo da bude ni veliki ni mali Srbin, već pamentan Srbin. Šta znači biti pametan Srbin u 21. veku? Na ovu temu u emisiji "Stav" govrili su istoričar Bojan Dimitrijević i Slavoljub Kačarević.

01.10.2024

13:39

Šiptari pretukli srpsku porodicu u Gračanici! Policija "ne zna ništa", a Kurti samo trlja ruke! (VIDEO)
Live TV

Šiptari pretukli srpsku porodicu u Gračanici! Policija "ne zna ništa", a Kurti samo trlja ruke! (VIDEO)

Na jučerašnji dan 1998. godine iz zasede su ubijena petorica srpskh vojnika, dok su dvojica teško ranjena. Odgovorni za ovo su pripadnici OVK kojima se još uvek sudi u Hagu. U Gračanici se dogodio još jedan napad na srpsku porodicu. Da li će pravda ikada biti zadovoljena? Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Lazar Stević, dopisnik Informera sa KiM, državni sekretar Nikola Vukelić i Demo Beriša, predstavnik Matice Albanaca u Srbiji.

01.10.2024

10:01

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Italijani rigorozni! Evo kakvi su uslovi za ulazak na "San Siro"! (FOTO/VIDEO)
Crvena zvezda

Italijani rigorozni! Evo kakvi su uslovi za ulazak na "San Siro"! (FOTO/VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 čas gostuju Interu na čuvenom stadionu "San Siro", u meču drugog kola Lige šampiona (RTS1, Arena Premium). Prema izveštaju našeg dopisnika iz Milana, italijanske vlasti preduzele su sve neophodne mere bezbednosti, pa će se prilikom ulaska na stadion, osim karte i ličnih dokumenata, od navijača tražiti i pasoš.

01.10.2024

17:00

Planeta

Zabava

Godišnjica smrti slikara Ratka Lalića obeležena  otvaranjem izložbe  “Sećanje - zapisi iz prirode” u galeriji Sanjaj
Kultura

Godišnjica smrti slikara Ratka Lalića obeležena otvaranjem izložbe “Sećanje - zapisi iz prirode” u galeriji Sanjaj

Izložba dela akademskog slikara Ratka Lalića pod nazivom "Sećanje - Zapisi iz prirode" otvorena je u galeriji "Sanjaj" na inicijativu vlasnice galerije Sanje Janković, a autor izložbe je umetnikov sin Vladimir Lalić. Na izložbi povodom godišnjice smrti slavnog slikara je izloženo 15 radova, a većina su po prvi put predstavljeni javnosti. Izložba će biti otvorena do 10. novembra.

01.10.2024

11:52

Džet set

Srbija