Autor: Informer.rs

20.10.2024.

14:40

Foto: Tanjug/AP

Magazin

VEČE GLAMURA! Kim Kardašijan zasenila sve pristune u kreaciji staroj 26 godina - a tek ostale da vidite (FOTO)

Kim Kardašijan, Kara Delevinj, Selena Gomez, Nikol Kidman, Demi Mur i mnoge druge dive pokazale su svoju neprevaziđenu eleganciju, dok su svi pogledi bili usmereni ka njihovom savršenom izgledu.

Kim Kardašijan se pojavila u duhu starog Holivuda, noseći vintidž komad iz arhive Tijerija Muglera iz prolećne kolekcije 1998. godine. Njenu kombinaciju činili su korset i ogrtač sa kapuljačom, dok su providne PVC cipele i dijamantska ogrlica dodatno naglasile njenu figuru. Look je zaokružen pažnjom njenog dugogodišnjeg stiliste Danija Levija. Iako su providne cipele podelile mišljenja, često se koriste za stvaranje iluzije visine i izduženije figure.

Kara Delevinj, kao i uvek, bila je prava modna ikona, pojavivši se u ekstravagantnoj, ali i izuzetno elegantnoj haljini. Njenu smelu modnu kombinaciju upotpunili su jarko crveni karmin i blistava dijamantska ogrlica, što je dodatno naglasilo njen jedinstveni stil.

Selena Gomez, pevačica i glumica, izabrala je mornarsko plavu haljinu od antilopa, sa kožnim detaljima na korsetu, dok su statement hromirane narukvice i minđuše dodatno istakle njen elegantan izgled. Za njen stil zaslužna je poznata stilistkinja Erin Volš, koja je radila i sa zvezdama poput En Hatavej i Elizabet Benks.

Nikol Kidman je na ovom glamuroznom događaju oduševila prisutne noseći prefinjenu haljinu iz Balenciaga kolekcije, koja je savršeno spojila eleganciju i senzualnost. Njena pojava na crvenom tepihu bila je suptilna, ali veoma upečatljiva.

Demi Mur izgledala je zapanjujuće u tamnoljubičastoj kreaciji sa dubokim dekolteom i visokim izrezom, koji je naglasio njene zategnute noge, privlačeći poglede i potvrđujući njen status modne ikone.

Kendal Džener, u Schiaparelli couture haljini, došla je u pratnji sestre Kajli, a njihova pojava svakako nije prošla nezapaženo, dodatno doprinosivši glamuroznom sjaju večeri.

Ove dame su sinoć zablistale u punom sjaju, svaka na svoj način, ali sa zajedničkom notom nepogrešivog stila i inspirativne elegancije. Gala veče je odisalo luksuzom, a prisutni su uživali u spektakularnim modnim izdanjima koja će se dugo pamtiti.