Autor: Informer.rs

27.10.2024.

13:00

Foto: Shuterstock

Magazin

Zablistala je u otmenoj haljini, a kada se okrenula usledio je šok! Svila se pomerila i otkrila veliki ožiljak (FOTO)

Olivija Mun je za svečanu priliku odabrala dugu svilenu tamno zelenu haljinu sa velikim dekolteom i tankim bretelama. Haljina je imala gola leđa i veliki izrez sa strane, koji je otkrio ožiljak od operacije.

Olivija se, naime, zbog raka dojke podvrgnula operaciji i odstranila obe dojke. Ona je u martu ove godine otkrila  da joj je dijagnostikovan "agresivni" luminal B rak dojke, što je zahtevalo hitnu intervenciju.

Glumica je iz teške borbe izašla kao pobednik. Na dodelu nagrada u Kaliforniji došla je sa mužem Džonom Mulanejom. Blistala je u otmenoj  tamno zelenoj  haljini. Uz nju je nosila zlatne minđuše i ogrlicu. Diga tamna kosa je opušteno padala u blago uvijenim talasima, a šminka je bila u prirodnim, smeđim tonovima. 

Informer

Olivija Mun

Olivija Mun je dobila nagradu "Žena sa uticajem" zbog svog aktivizma u oblasti zdravlja žena nakon borbe s rakom dojke. Njen suprug, Džon Mulanej je, tokom događaja, iznenadio publiku emotivnim govorom, naglašavajući koliko su mnogo naučili iz ovog iskustva i koliko su srećni što su zajedno.

Pre nekoliko nedelja Olivija Mun je učestvovala u SKIMS kampanji tokom Meseca svesti o raku dojke, gde je otvoreno govorila o svojim ožiljcima i borbi s bolešću.

Podsetimo, nedavno smo pisali o još jednoj slavnoj ličnosti, manekenki Eli Mekfirson, koja je uspela da pobedi rak dojke.