21.06.2019.

13:25

Foto:

Magazin

SLATKO SLANA EGZOTIKA! Salata sa piletinom, jabukama i brusnicom!

Sastojci:

800 g belog pilećeg mesa

500 g jabuka

sok limuna

40 g sušenih brusnica

40 g indijskih oraščića

KETO ZA LETO! Salata sa ova tri glavna sastojka je pravi obrok za svakog!

100 g milerama

100 g grčkog jogurta

šargarepa

pola korena celera

50 g korena peršuna

so

KAKO ODOLETI? Pita od trešanja po tradicionalnom receptu!

Priprema: 

Oljuštite šargarepu, celer i peršun i kuvajte zajedno sa mesom oko 15 minuta. Izvadite meso, ohladite, isecite na kockice. I jabuke očistite i isecite na kockice, pokapajte sokom od limuna da ne potamne. Procedite od soka, pa ih dodajte mesu. Pomešajte mileram i jogurt i prelijte preko mesa i jabuka, pa pospite brusnicama i indijskim oraščićima.

Tagovi: