Magazin
TELEĆE ROLNICE SA GAUDOM I PANČETOM! Sočne, ukusne, prste da pložete!
Sastojci:
500 g telećih šnicli
200 g sira gaude
200 g slanine pančete
so, biber, začini po želji (peršun, mirođija, žalfija, majčina dušica, vlašac...)
maslinovo ulje
DOMAĆE SLANE ĐAKONIJE: Zapečeni spanać sa sirom, IDEALAN PRILOG!
OBOŽAVAĆETE JE! Najlakši recept za pitu sa jabukama!
Priprema:
Teletinu isecite na tanke šnicle. Prekrite svaku šniclu providnom folijom pa je istanjite čekićem za meso. Začinite teleće šnicle po ukusu sa: soli, biberom i ostalim začinima, pa na svaku šniclu stavite po komad gaude i urolajte meso.
Pančetu isecite na tanke kriške, pa uvite oko teleće rolnice, pričvrstite ih čačkalicom i pecite na zagrejanom ulju dok ne porumene sa svih strana. Poslužite tople sa prilogom po želji.