Magazin
VEČERA OKO KOJE ĆE SE SVI OTIMATI! Tortilja sa povrćem i piletinom! (RECEPT)
SASTOJCI:
- 5 ml čili sosa
- 15 g aleve parike
- 200 g kukuruza šećeraca
- so
- 400 g pilećeg filea
- 2 kom. paprike
- 8 kom. tortilja
PRIPREMA:
Piletinu narežite na trakice ili kockice. Začinite je začinom po želji. Zagrejte tiganj sa malo ulja i pržite piletinu na srednjoj temperaturi dok ne bude pečena. Kada je piletina skoro gotova, izrežite crvenu i zelenu papriku na trakice i dodajte piletini.
UKUSNO I ZDRAVO! Smuti sa budevom i bananom! (RECEPT)
Nakon tri-pet minuta ubacite kukuruz. Dodajte malo čili sosa, mlevenu papriku i so. Na laganoj vatri ostavite da se krčka još oko dva minuta. Na vrelom tiganju ispecite tortilje sa obe strane da se zarumene i zagreju.
Postavite tortilje na tanjir i na sredini stavite sadržaj iz tiganja. Urolajte tortilje i probodite čačkalice kroz sredinu da se ne bi odvile.