15.04.2020.

19:45

Foto:

Magazin

VEČERA OKO KOJE ĆE SE SVI OTIMATI! Tortilja sa povrćem i piletinom! (RECEPT)

SASTOJCI:

  • 5 ml čili sosa
  • 15 g aleve parike
  • 200 g kukuruza šećeraca
  • so
  • 400 g pilećeg filea
  • 2 kom. paprike
  • 8 kom. tortilja

PRIPREMA:

Piletinu narežite na trakice ili kockice. Začinite je začinom po želji. Zagrejte tiganj sa malo ulja i pržite piletinu na srednjoj temperaturi dok ne bude pečena. Kada je piletina skoro gotova, izrežite crvenu i zelenu papriku na trakice i dodajte piletini.

UKUSNO I ZDRAVO! Smuti sa budevom i bananom! (RECEPT)

Nakon tri-pet minuta ubacite kukuruz. Dodajte malo čili sosa, mlevenu papriku i so. Na laganoj vatri ostavite da se krčka još oko dva minuta. Na vrelom tiganju ispecite tortilje sa obe strane da se zarumene i zagreju.

Postavite tortilje na tanjir i na sredini stavite sadržaj iz tiganja. Urolajte tortilje i probodite čačkalice kroz sredinu da se ne bi odvile.