23.08.2020.

10:35 >> 10:38

Foto:

Magazin

OVO DO SADA NISTE PROBALI! Pileći file u soku od grožđa!

Sastojci:

500 g belog pilećeg mesa

300g malih glavica crnog luka

500 g grožđa po izboru, može i mešano

15 g putera

kašika maslinovog ulja

biber

so

ruzmarin

150 ml belog vina

Informer

VI STE ONO ŠTO JEDETE - Ove namirnice PODIŽU raspoloženje i daju energiju!

GRICKAJTE I MRŠAVITE - Ovi orašasti plodovi su idealni za vitku liniju!

Priprema:

Piletinu blago izlupati, začiniti i pržiti na ulju i puteru dok ne dobije lepu, zlatnu boju. Izvaditi meso, pa na istu masnoću staviti cele glavice luka, doliti vino i grožđe, pa još malo kuvati. Piletinu staviti u vatrostalnu posudu sa lukom i grožđem, dodati ruzmarin, pa zapeći u rerni 20 minuta.