23.11.2020.

09:15

Foto:

Magazin

Bakin ĆUŠPAJZ OD ŠARGAREPE! Jednostavno, JEFTINO, starinsko jelo!

Sastojci:

1 kg šargarepe

manji crni luk

puna kašika brašna

par kašika ulja

1-2 kašike jabukovog sirćeta

so, biber i ljuta paprika po ukusu

peršun

Priprema:

Informer

Šargarepu nasecite na tanje kolutove, propržite iseckan crni luk, a kada omekša dodajte šargarepu. Pržite sve zajedno dok i šargarepa malo ne omekša, posolite, pobiberite i zaljutite ako volite, na kraju dodajte brašno. Promešajte, nalijte vodom i sirćetom, tek da prekrije sve, i kuvajte na niskoj temperaturi dok se sos ne zgusne i šargarepa sasvim omekša. Pospite seckanim peršunom i služite uz meso.

Prijatno!

CRNI KUMIN LEČI STOTINU BOLESTI! Nutricionista objašnjava kako treba komzumirati ULJE, a kako ZAČIN U PRAHU, a detalje pogledajte OVDE.

NIJEDAN RUČAK BEZ SUPE! Šta sve DECA treba da POJEDU u toku dana pogledajte OVDE.