Magazin
Bakin ĆUŠPAJZ OD ŠARGAREPE! Jednostavno, JEFTINO, starinsko jelo!
Sastojci:
1 kg šargarepe
manji crni luk
puna kašika brašna
par kašika ulja
1-2 kašike jabukovog sirćeta
so, biber i ljuta paprika po ukusu
peršun
Priprema:
Šargarepu nasecite na tanje kolutove, propržite iseckan crni luk, a kada omekša dodajte šargarepu. Pržite sve zajedno dok i šargarepa malo ne omekša, posolite, pobiberite i zaljutite ako volite, na kraju dodajte brašno. Promešajte, nalijte vodom i sirćetom, tek da prekrije sve, i kuvajte na niskoj temperaturi dok se sos ne zgusne i šargarepa sasvim omekša. Pospite seckanim peršunom i služite uz meso.
Prijatno!
CRNI KUMIN LEČI STOTINU BOLESTI! Nutricionista objašnjava kako treba komzumirati ULJE, a kako ZAČIN U PRAHU, a detalje pogledajte OVDE.
NIJEDAN RUČAK BEZ SUPE! Šta sve DECA treba da POJEDU u toku dana pogledajte OVDE.