14.12.2020.

13:03 >> 13:24

Foto:

Magazin

REBARCA U MARINADI od SENFA i MEDA! Meso će spadati s kostiju! (RECEPT)

Sastojci:

1,5 kg svinjskih rebara
500 g krompira

Za marinadu:

4 kašike senfa
4 kašike sitno seckanog crnog luka
2 kašike Vorčester sosa
2 kašike jabukovog sirćeta
3 kašike meda
4 kašike maslinovog ulja
so
grančica peršuna

Informer

Priprema:

Svinjska rebra dobro posolite i premažite senfom. Pripremite marinadu od meda, maslinovog ulja, luka, Vorčester sosa i jabukovog sirćeta i sipajte po mesu. Marinirajte ga najmanje dva sata, još bolje ako meso ostavite 24 sata u frižideru. Izvadite meso iz marinade i stavite u uljem premazani pleh. Pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni, povremeno okrenite i premažite marinadom. Nakon 45 minuta stavite u rernu i kriške krompira pa pecite sve još 30 minuta na 200 stepeni.

Prijatno!

Pohovana PUTER PILETINA sa prelivom od PEČURAKA - Ručak koji ćete OBOŽAVATI! (VIDEO)

KUPUS, LEK ZA 100 BOLJKI! Omiljeno povrće na srpskim trpezama NA 3 NAČINA! (RECEPTI)