Magazin
REBARCA U MARINADI od SENFA i MEDA! Meso će spadati s kostiju! (RECEPT)
Sastojci:
1,5 kg svinjskih rebara
500 g krompira
Za marinadu:
4 kašike senfa
4 kašike sitno seckanog crnog luka
2 kašike Vorčester sosa
2 kašike jabukovog sirćeta
3 kašike meda
4 kašike maslinovog ulja
so
grančica peršuna
Priprema:
Svinjska rebra dobro posolite i premažite senfom. Pripremite marinadu od meda, maslinovog ulja, luka, Vorčester sosa i jabukovog sirćeta i sipajte po mesu. Marinirajte ga najmanje dva sata, još bolje ako meso ostavite 24 sata u frižideru. Izvadite meso iz marinade i stavite u uljem premazani pleh. Pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni, povremeno okrenite i premažite marinadom. Nakon 45 minuta stavite u rernu i kriške krompira pa pecite sve još 30 minuta na 200 stepeni.
Prijatno!
Pohovana PUTER PILETINA sa prelivom od PEČURAKA - Ručak koji ćete OBOŽAVATI! (VIDEO)
KUPUS, LEK ZA 100 BOLJKI! Omiljeno povrće na srpskim trpezama NA 3 NAČINA! (RECEPTI)