Magazin
Topla ČOKOLADA na MEKSIČKI način! Napitak koji će RAZVEJATI ove HLADNE dane!
Sastrojci (za jednu osobu):
30 g tamne čokolade
šolja punomasnog mleka
2 kašike šećera ili meda
kašika nezaslađenog kakao praha
prstohvat soli
pola kašičice cimeta
prstohvat čili paprike
Priprema:
Pomešajte narendanu čokoladu, kakao i pola šolje mleka u metalnoj činiji. Uključite šporet na najnižu temperaturu. Tek onda stavite činiju na ringlu i mešajte lagano, sve dok se čokolada ne istopi u potpunosti. Zatim dodajte ostatak mleka i so. Mešajte, a zatim dodajte šećer. Nastavite sa mešanjem sve dok se smesa ne sjedini. Dodajte pola kašičice cimeta i prstohvat čili paprike. Za ceo postupak potrebno je oko 10 minuta, a vrhunski poslastičari smatraju da je kombinacija čili paprike i čokolade nepogrešiva.
Uživate!
ČORBA OD PAŠKANATA! Brza, ukusna i ZDRAVA! /RECEPT/
Ovo povrće je MELEM za ISPUCALE RUKE! Tu je kuhinji, ispred vas, a tajna je SVILENKASTE kože!