Magazin
ŠČI - tradicionalna RUSKA ČORBA OD KUPUSA! Odmah ćete je ZAVOLETI! /Recept/
Sastojci:
200 grama mlevene junetine
250 ml kuvanog domaćeg paradajza, a ako imate dodajte još i naseckanog svežeg
dve šargarepe
jedan crni luk
tri čena belog luka
dve kašičice sirćeta
pola glavice kiselog kupusa
so, biber, lovor,
ulje, voda
Priprema:
Na malo ulja propržite meso, dodajte seckani luk, šargarepu. Propržite, pa dodajte paradajz i pustite da se ukrčka. Nalijte vodom da ogrezne. Kupus isecite na kockice ili izrendajte na krupno i dodajte ga u supu. Dodajte list lovora, beli luk i sirće, so i biber. Neka se sve krčka oko 25 minuta dok kupus ne postane sasvim mekan. Poslužite uz ražani hleb i kiselu pavlaku.
Prijatno!
ŠTA KUVATE danas? PLETENICE od PILETINE, mekane kao PUTER!/VIDEO/
KIŠ LOREN je NAJFINIJA FRANCUSKA PITA na svetu! Čeka vas LJUBAV na prvi ZALOGAJ! /RECEPT/