Magazin
RIŽOTO sa TUNJEVINOM! Jednostavni, LAGANI OBROK kad NEMATE VREMENA za kuvanje! /RECEPT/
Sastojci:
100 g pirinča
dve paprike
pola kese smrznutog šećerca
100 g graška
konzerva tunjevine, najbolje u komadima
maslinovo ulje
so, biber, peršun
Priprema:
Pirinač skuvajte u slanoj vodi, ocedite i ostavite da se ohladi. Paprike iseckajte na kvadratiće i pomešajte sa kuvanim pirinčem. Dodajte kukuruz. Usitnite tunjevinu i dodajte i nju. Dodajte so, biber i seckani peršun. Dodajte maslinovo ulje i promešajte.
Prijatno!
Doručkujte pre 8.30 sati i smanjićete rizik za nastanak OBOLJENJA KOJE IZAZIVA TEŠKA OŠTEĆENJA U ORGANIZMU
PARADAJZ punjen SARDINAMA i PIRINČEM! Posna večera, prste da poližete! /RECEPT/