22.03.2021.

12:28

Foto:

Magazin

RIŽOTO sa TUNJEVINOM! Jednostavni, LAGANI OBROK kad NEMATE VREMENA za kuvanje! /RECEPT/

Sastojci:

100 g pirinča

dve paprike

pola kese smrznutog šećerca

100 g graška

konzerva tunjevine, najbolje u komadima

maslinovo ulje

so, biber, peršun

Informer

Priprema:

Pirinač skuvajte u slanoj vodi, ocedite i ostavite da se ohladi. Paprike iseckajte na kvadratiće i pomešajte sa kuvanim pirinčem. Dodajte kukuruz. Usitnite tunjevinu i dodajte i nju. Dodajte so, biber i seckani peršun. Dodajte maslinovo ulje i promešajte.

Prijatno!

Doručkujte pre 8.30 sati i smanjićete rizik za nastanak OBOLJENJA KOJE IZAZIVA TEŠKA OŠTEĆENJA U ORGANIZMU

PARADAJZ punjen SARDINAMA i PIRINČEM! Posna večera, prste da poližete! /RECEPT/