Magazin
PRAVI SUBOTNJI RUČAK! Niko neće moći da odoli ovim SVINJSKIM RAŽNJIĆIMA!
Ukoliko nemate ideju šta biste pravili za ručak, a imate malo više vremena i želje za "igranjem u kuhinji", onda ćete se oduševiti ovim receptom za svinjske ražnjiće:
SASTOJCI:
- kilogram svinjske plećke
- manja glavica crnog luka
- maslinovo ulje
- balzamiko sirće
- malo soja sosa
- kašičica origana
- kašičica mlevene paprike
- so, biber
PRIPREMA:
Meso oprati, prosušiti, pa iseći na komade jednake veličine. Staviti u činiju, posoliti, pobiberiti, začiniti origanom, preliti uljem, soja sosom i balzamikom, te sve dobro promešati, da se meso obloži začinskom smesom sa svih strana. Ređati na štapiće za ražnjiće i peći na roštilju ili u gril tiganju uz okretanje, dok meso ne dobije lepu boju sa svih strana.
BONUS VIDEO: