Magazin
TOPE SE U USTIMA! Mini pice sa kobasicom i sirom će oduševiti sve ukućane - gotove za MANJE OD 10 MINUTA
Mnogi su ljubitelji mini pica, a naročito za doručak. Još kada se prave ovako brzo i lako, tu nema nikakve greške.
SASTOJCI:
- pakovanje lisnatog testa
- paprika babura
- mala konzerva paradajz pelata
- tri kašike kečapa
- 150 g gaude
- 100 g kobasice (ili nekog drugog mesa po izboru)
- malo origana
- mleveni biber
PRIPREMA:
Lisnato testo odmrznuti na sobnoj temperaturi. Radnu površinu posuti brašnom, odozgo staviti odmrznuto testo, pa ga tanko razvaljati oklagijom. Modlom ili čašom vaditi krugove i ređati ih na pleh obložen papirom za pečenje. Svaki krug izbockati viljuškom na više mesta. Paradajz pelat usitniti i pomešati sa kečapom, pa dobijenom smesom premazati testo. Odozgo rasporediti izrendanu gaudu, kobasicu (ili drugo meso), papriku i origano, pa peći u rerni na 240 stepeni oko sedam-osam minuta.