14.02.2024.

19:30

Foto: Zoran Sinko/Shutterstock

Magazin

Muž i ja se najedemo pa brekćemo na Dan zaljubljenih! Nataša Aksentijević otkrila recept za jelo od kog ide voda na usta

Šunka je omiljeni delikates mnogima od nas i definitivno neizostavni deo većine brzih jela koje domaćice spremaju. Nataša koja je po prirodi veliki gurman otkrila nam je recept svog omiljenog jela, za koje kaže da kada ga servira na sto i ona i suprug zajedno brekću, a raspoloženje im je na vrhuncu. 

- Iako vodim računa o ishrani za Dan zaljubljenih volim sebi da dam oduška. Najvažnije je da radite onako kako vam prija što se ishrane tiče. Ali jako je bitno da upražnjavate fizičku aktivnost, minimum tri puta nedeljno - kaže Nataša i dodaje: 

- Najviše volim za Dan zaljubljenih da skuvam sremačku šunku. Pa da ceo dan brekćem. Tada sam u potpunom miru i mogu da širim ljubav na maksimum. Moj suprug isto brekće na Dan zaljubljenih - rekla nam je Nataša u šaljivom maniru.

Informer

 

Recept za kuvanu sremačku šunku: 

U veliki lonac staviti šunku u hladnu vodu i na laganoj vatri kuvati 45minuta. Proveriti da li je lepo skuvana, izvaditi iz lonca i iseći na listove. Nakon toga servirati šunku uz domaći ren u pavlaci, barena jaja, zelenu salatu i domaći hleb.

Prijatno! 

Informer

 

Podsetimo, Nataša je godinama mučila muku sa kilogramima i otvoreno pričala o svojoj borbi.

Zbog zdravlja je odlučila da se pre neku godinu podvrgne programu u kome je trebalo da smrša 50 kilograma.  Angažovala je nutricionistkinju koja joj je objasnila gde greši, šta treba da promeni i smršala je 20 kilograma. Glumica je imala redovne, izbalansirane obroke i što je bilo veoma važno bavila se fizičkom akitvnošću. O svemu tome pročitajte OVDE.