• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.Adamović

14.02.2024

10:22

Jovana Jeremić kida i u kuhinji! Ovo jelo sprema Draganu - Brzo se kuva, a ukus će vas lansirati na sedmo nebo

Instagram

Recepti

Jovana Jeremić kida i u kuhinji! Ovo jelo sprema Draganu - Brzo se kuva, a ukus će vas lansirati na sedmo nebo

Podeli vest

Poznata voditeljka Jovana Jeremić na Dan zaljubljenih podelila je sa nama svoj omiljeni recept koji svaka žena može pripremiti očas posla.

Ona  je već neko vreme u ljubavnoj vezi sa vlasnikom poznate pekarske industrije Draganom Stankovićem sa kojim svakodnevno provodi vreme i kojeg smatra ljubavi svog života.

Jovani je svaki dan, Dan zaljubljenih, a kako je podelila na mrežama velika ljubav se ogleda i u tome koliko partner brine o vama i poznaje kakve stvari volite. 

- Kada se zaljubiš u nekog, neka to bude onaj koji zna tvoju omiljenu boju i kafu koju voliš da piješ. Onaj koji zna kako i šta voliš da jedeš i onaj koji te pita da li si gladna jer misli u svakom momentu na tebe.

Foto: printscreen instagram/jeremicjovana

 

Urednica i voditeljka "Novog jutra" vodi računa o svom izgledu, pazi šta jede i redovno vežba. 

Kuvanje je jedina stvar koju Jovana ne voli da radi, ali po potrebi spremi nešto lepo za svoju ćerkicu Leu, partnera Dragana i sebe kada god joj to obaveze dozvoljavaju.

 

Njen specijalitet koji je podelila sa čitaocima Informera na Dan zaljubljenih je "Salata sa pečenom govedinom" koja se topi u ustima. To nije uopšte obična salata, već je jelo kombinacija fantastičnih zdravih namirnica koji vam daju energiju, a ne opterećuju stomak. 

Recept je brz i jednostavan za pripremu.

Sastojci: 

Avokado, 2 kašike 

Nemasna pečena govedina 120g

1 glavica crvenog iskeckanog luka 

Čeri paradajz, 4 komada prepolovljena 

Krastavac, trake ili isečen 1/2 

Crvena paprika, iseckana, 2 kašike - 23gr

Baby spanać, 1 šaka 

Mix zelenih salata 

Foto: Shutterstock

 

Priprema: 

Stavite salatu u duboku posudu. Dodajte predhodno pripremljenu pečenu govedinu narezanu na kriške, luk, paradajz, krastavac, papriku i obareni spanać. Sve to umešajte i začinite po želji. 

Savet:

Za toplu večeru, za hladnije dane, možete da zagrejete govedinu stavite je na tostiran hleb i pojedete uz salatu od spanaća, paradajza, paprike i luka. 

Podsetimo, Jovana je nedavno i otkrila kakav poklon očekuje od dečka za "Dan zaljubljenih" o čemu možete pročitati OVDE


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija