Foto: Shutterstock
Magazin
Pohovana jaja na oko! Recept koji ćete obožavati - postaće vaš omiljeni doručak
Doručak je najbitniji obrok, a većina ljudi najčešće sprema jaja. Bilo da ih kuva, pravi omlet ili kajganu, jaja su puna proteina i pomoći će vam da dan započnete puni energije i da duže vreme ne osećate glad.
Pohovana jaja na oko
Mi vam predlažemo jaja na oko, ali kakva verovatno niste jeli do sada. Ispohujte ih nikad jednostavnije. Možda vam deluje komplikovano jer su jaja pipava za pohovanje, ali pomoću ovog trika napravićete ih savršeno u svega par minuta.
Informer
Potrebno je:
4 jajeta
100 g prezli
Priprema:
U tanjir sipajte prezle i preko razbijte jaje. Posolite i pobiberite, pa preko pospite još prezli da ga lepo prekrijete. Malo pogurajte krajeve belanaca ka unutra i laganim pokretom spustite u tiganj u kojem ste zagrejali ulje.
Pržite po par minuta sa obe strane.
Svako jaje zasebno stavljajte u prezle i pržite.