20.08.2024.

13:00

Foto: TikTok video printscreen

Magazin

Napravio je salatu od krastavaca koja je zaludela svet! Ljudi su odlepili za njegovim receptima, a tako su prosti! (VIDEO)

Logan Mofit, koji ima samo 23 godine, postao je prava internet zvezda zahvaljujući svojim zabavnim klipovima na TikToku, gde je stekao nadimak "Cucumber Boy".

Naime, on je očarao publiku sa video zapisima koji pokazuju koliko može biti ukusan dobro začinjen krastavac. Njegov video "Savršen letnji salat od krastavaca" ima više od 14,1 miliona pregleda na TikToku.

Na TikToku deli brojne recepte za hladne, hrskave salate od krastavaca u tegli. Sa više od 4,8 miliona pratilaca na ovoj aplikaciji i prosečnim brojem od dva do šest miliona pregleda na većini svojih video zapisa, Logan je postao poznat po svojim ukusnim i jednostavnim jelima od krastavaca.

- Bio sam spreman da idem na spavanje, ali sam poželeo ceo krastavac - rekao je Logan u videu od 19. jula. Njegov prepoznatljiv stil kuvarstva sastoji se u tome da koristi ceo krastavac, koji se seče na tanke "listiće". Zatim dodaje razne začine, uključujući soja sos, ljuti čili, seckani beli luk, susam, sirće i susamovo ulje. Na kraju, energično protrese posudu, meša ukuse i jede svaki komad krastavca pomoću metalnih štapića.

Radoznali ljubitelji hrane požurili su da isprobaju Loganov recept za salatu od krastavaca, prateći njegovu tehniku, ali menjajući neke sastojke.

Recept za Loganovu salatu od krastavaca:

Jedan ceo krastavac, 
jedna kašika začinjenog krem sira, 
jedna mala ljuta paprika, 
jedna kašika običnog krem sira, 
jedan manji crni luk, 
rendani sir po ukusu
suhomesnato meso po ukusu, 
madolina za tanko sečenje, 
biber, 
so. 

Prvo iseckajte sve sastojke, a zatim ih u činiji dobro promešajte. Suhomesnato meso i rendani sir sipajte po ukusu. Nakon toga, vaša salata je gotova. Prijatno!