• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2024

09:00

TikTok ima novu funkciju! Mnogi korisnici su oduševljeni jer su im sada razgovori olakšani!

Shuterstock

Hi-Tech

TikTok ima novu funkciju! Mnogi korisnici su oduševljeni jer su im sada razgovori olakšani!

Podeli vest

Usledilo je ažuriranje za direktne poruke na TikToku gde je svim korisnicima olakšana komunikacija.

TikTok je objavio ažuriranje za direktne poruke, uključujući i grupne razgovore koji su bili veoma tražena funkcija.

Kompanija ByteDance, u čijem je vlasništvu TikTok, ističe da grupni razgovori još uvek nisu dostupni svuda, ali oni koji imaju pristup funkciji mogu da učestvuju u grupnim razgovorima za do 32 osobe.

Foto: Shuterstock

 

Pokretanje grupnog razgovora je moguće na nekoliko načina. Iz inboxa, možete da pritisnete Chat taster u vrhu ekrana ili ime u listi poruka, a potom "More options..." taster. Potom je moguće izabrati koje prijatelje želite da uključite u razgovor i pritisnete "Start group chat".

Drugi metod započinjanja grupnog ćaskanja je deljenje objave sa gomilom ljudi. Kada imate video, o kojem biste želeli da razgovarate sa više osoba, pritisnite Share taster, potom izaberite "Create group chat". Izaberite prijatelje kojima želite da pošaljete sadržaj i počnite da ćaskate s njima.

TikTok u okviru novog ažuriranja donosi i bolje stikere za direktne poruke. To korisnicima omogućava da na još jedan način komuniciraju vizuelno. Moguće je kreiranje i ubacivanje prilagođenih stikera, koje mogu da koriste svi.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija