15.01.2020.

14:55

Foto:

Magazin

PROMENILI ŽIVOT IZ KORENA! Otkrivamo šta danas rade pobednici "SURVAJVERA" - Oženili se, dobili DECU, a njegovo zanimanje će vas ŠOKIRATI!

Najsuroviji rijaliti "Survajver" imao je samo četiri sezone, ali se i danas dobro pamti! Takmičari su morali da preživljavaju u prirodi, bez osnovnih sredstava za život i higijenu. Spavali su pod vedrim nebom, snalazili se za vodu i hranu, a neki od njih su smršali i po 20 kilograma!

ZAVEO JE CECU I NATAŠU BEKVALAC, a sada je POSTAO OTAC! Vlada Vuksanović PRESREĆAN zbog prinove - OVAKO SU NAZVALI ĆERKU

Prva sezona ovog ekstremnog šou-programa snimana je u Panami, a kao najizdržljiviji u preživljavanju i igricama pokazao se Nemanja Pavlov.

Informer

Barmen iz Valjeva je danas oženjen i ima dvoje dece, a ostao je upamćen i po jednom incidentu.

Nakon pobede i osvojenih 100.000 evra, Nemanja je otvorio kafić u Novom Sadu. Upravo na tom mestu došlo je do tuče između njega i glumca Sergeja Trifunovića.

- Imali smo konflikt, ali nije to bilo ništa ozbiljno - izjavio je kratko Pavlov tom prilikom.

Sergej i on su se navodno posvađali jer je Nemanja muvao tadašnju glumčevu devojku!


Ljubitelj automobila i vozač kamiona Aleksandar Krajišnik bio je najmlađi takmičar "Survajvera" 2010. godine, a iz rijalitija je izašao kao pobednik. On je 100.000 evra uložio u lokal, ali je nastavio da se bavi starim poslom.

- Imao sam ozbiljan udes na motoru, zadobio sam teške povrede i jedva izvukao živu glavu. Nastavio sam da vozim kamion. Posao sam našao u Negotinu i tu sam imao incident - uspeo sam da prevrnem kamion, ali sve se dobro završilo - kazao je Aca i dodao:

Vlada Vuksanović RASPAMETIO FANOVE prvom fotografijom ćerke - komentar uz nju GREJE I NAJHLADNIJA SRCA!

- Volim sport. Posećujem skoro sve višeboje, kao što su Lička i Nevesinjska olimpijada, Hajdučko veče, izbore za harambaše itd. Imam brojne medalje sa tih takmičenja.

Informer

Pobednik prvog "VIP Survajvera" je Andrej Maričić. Njemu se toliko dopao život u divljini da je postao avanturista i pustolov. On obilazi najzabačenije delove planete, a sve to beleži u autorskoj emisiji "Bez granica".

SNIMAK ŠOKIRAO SRBIJU! Devojka vozila bez ruku, nasred ulice PARKIRALA i izašla da igra KOLO, a kada je otvorila GEPEK... NEVERICA (VIDEO)

- Istraživao sam jugoistočnu Aziju, posebno Vijetnam, Kambodžu, Indoneziju, Maleziju, kao i Tajland. Sve su to velike zemlje, pa sam se u neke vraćao kako bih doneo što bolji materijal. Nedavno sam se bacio i na istraživanje Afrike. Živeo sam neko vreme sa plemenom Bušmana u najsurovijim uslovima Tanzanije i to iskustvo nikada neću zaboraviti - objašnjava Maričić zbog čega je zavoleo svoje pustolovine.

Zanimljivo je da se sedam godina posle trijumfa u rijalitiju vratio na Filipine i tamo proveo nedelju dana kampujući.

Oženio se Marijom Stanisavljević 2016, a kumovi na venčanju su mu bili cimeri sa pustog ostrva Nikola Rokvić i Bojana Barović!


U sledećem VIP izdanju ovog šou-programa prvo mesto zauzeo je maneken iz Beograda Vlada Vuksanović.

UŠLA U AUTOBUS SA KONJEM! Šou na ulicama Beograda - najnormalnije sela i uživala u VOŽNJI, a njega stavila... MA, HIT! (FOTO)

Pošto se vratio iz Kostarike u Srbiju, zaljubio se u pevačicu Natašu Bekvalac. Vezu su želeli da krunišu brakom, ali su 2013. raskinuli veridbu.

Vlada se prošle godine ipak oženio, i to lepom Dominikankom Dahijanom, s kojom je u decembru dobio ćerku Valentinu.

Odlučili su da žive u Beogradu i, kako kaže, njegovu suprugu za sada muče srpski padeži!

SVI POBEDNICI

Panama 2008-2009. Nemanja Pavlov
Filipini 2009-2010. Aleksandar Krajišnik
Filipini VIP 2010-2011. Andrej Maričić
Kostarika VIP 2011-2012. Vladimir Vuksanović


 

Tagovi: