• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2020

11:45

SNIMAK ŠOKIRAO SRBIJU! Devojka vozila bez ruku, nasred ulice PARKIRALA i izašla da igra KOLO, a kada je otvorila GEPEK... NEVERICA (VIDEO)

Zanimljivosti

SNIMAK ŠOKIRAO SRBIJU! Devojka vozila bez ruku, nasred ulice PARKIRALA i izašla da igra KOLO, a kada je otvorila GEPEK... NEVERICA (VIDEO)

Podeli vest

Nećete verovati šta gledate!

Ovako izgleda jedno naizgled obično veče u Srbiji.

Video snimak na kome nepoznata devojka izlazi iz automobila i počinje da igra kolo, preplavio je društvene mreže.

(VIDEO) PROLAZNICI UŽASNUTI GLEDALI DEČAKA KAKO VISI SA ČETVRTOG SPRATA VEZAN KONOPCEM! Kada su otkrili šta radi, NISU MOGLI DA VERUJU!

SVAKODNEVNO SE VOZITE GSP-OM?! Primetili ste OVAJ DETALJ, ali ne znate ČEMU SLUŽI?! Ima veoma važnu FUNKCIJU - evo i kakvu! (VIDEO)

Ipak, ono što je najzanimljivije nije to što je ona napustila vozilo na sred puta i počela da pleše na ulici, već to što u jednom trenutku otvara gepek u kome sede muzičari.

Harmonikaš je zasvirao,a pored njega je sedela još jedna osoba.

Foto: Tvin.rs

Kada joj muškarac iza kamere, očigledno svestan opasnosti, kaže: "Nemoj ovde", plavuša opsuje i kaže:

Šta me boli đ**a, bre. To nije ništa što dva soma dinara neće da reši - odgovara ona, a onda počinje da igra nasred ulice, dok ostale devojke ostaju u kolima.

UŠLA U AUTOBUS SA KONJEM! Šou na ulicama Beograda - najnormalnije sela i uživala u VOŽNJI, a njega stavila... MA, HIT! (FOTO)
NAJPERVERZNIJA PEKARA NA SVETU! Prodaje proizvode u OBLIKU P**ISA, ali TO NIJE SVE! - Nalazi se u zavučenoj uličici i ... ŠOK (VIDEO)

Dok je nekima ovaj video smešan, drugi žestoko osuđuju devojku koja parkirala auto nasred ulice i protivzakonito vozila ljude u gepeku. Snimak pogledajte ispod.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
istokBoyz

pre 4 godine

Ala igra svaka joj cast !!! Jaka je ko svajcarski franak ovih dana :)

Ahil

pre 4 godine

I posle se pitaju sto ima mnogo nezenja? Ovakve su 80% danasnjih zena. Ja bi osudio na robiju svakog ko ozeni ovako nesto. Proter'o bi ih oboje, da ne kvare drustvo....

juki

pre 4 godine

Djaba joj i skupa kola i gardaroba i pare, "gegula" mozak ne mozes ni da kupis ni da zamenis, nasledno e...

SS

pre 4 godine

Pravi primerak opajdare,jer samo one tako mogu sa lako zarađenim džipovima o kojima neke poštene mogu samo da sanjaju.

Bane

pre 4 godine

Prava domaćica i majka! Sa ovakvima je Srbiji zagarantovan put u Evropsku uniju. I ne daj Bože da je policija pronađe i kazni!

Miša

pre 4 godine

Što je ovo poslastica za policiju Švajcarske, Nemačke ili Francuske. Zujale bi joj uši bar godinu dana. Jbg. ovo je Srbija, na žalost.

Ivan

pre 4 godine

Nadam se da će policija reagovati i privesti ove maloumni je.Ne može niko značku i uniforme da kupi za 'dva soma'!!!

Blagiša

pre 4 godine

Aj sad marš u švicu u svoju garsonjeru pa da čistiš klonje od ponedeljka.pa ćete srbovati opet za ferije...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17