• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2020

14:39

SVAKODNEVNO SE VOZITE GSP-OM?! Primetili ste OVAJ DETALJ, ali ne znate ČEMU SLUŽI?! Ima veoma važnu FUNKCIJU - evo i kakvu! (VIDEO)

Zanimljivosti

SVAKODNEVNO SE VOZITE GSP-OM?! Primetili ste OVAJ DETALJ, ali ne znate ČEMU SLUŽI?! Ima veoma važnu FUNKCIJU - evo i kakvu! (VIDEO)

Podeli vest

Vrlo je važno da znate!

Gotovo svakodnevno se vozite gradskim autobusom?! Ovaj detalj na podu ste sigurno primetili, ali vam nije bilo jasno čemu služi.

UŠLA U AUTOBUS SA KONJEM! Šou na ulicama Beograda - najnormalnije sela i uživala u VOŽNJI, a njega stavila... MA, HIT! (FOTO)
ZA AUTOM OVE SRPKINJE SVI SE OKREĆU! Živi u Kanadi, a kada vidite šta joj piše na TABLICAMA ostaćete bez reči! (FOTO)

 

Iako izgleda samo kao kuka na podu koja ničemu ne služi, ona zapravo ima važnu svrhu.

Foto: instagram printscreen

Namena vratašca na podu jeste da pomognu invalidima da uđu u autobus.

NAJPERVERZNIJA PEKARA NA SVETU! Prodaje proizvode u OBLIKU P**ISA, ali TO NIJE SVE! - Nalazi se u zavučenoj uličici i ... ŠOK (VIDEO)
SCENA O KOJOJ CELA SRBIJA PRIČA! Poslednja epizoda "Senki nad Balkanom" ŠOKIRALA sve - dramatičan KRAJ! Kičić se oglasio o Kaluđeru i rekao... (SPOJLER)

Vozač je pokazao šta je potrebno da se uradi kako bi se izvukla dodatna staza koja će pomoći ljudima u kolicima da bez problema uđu u vozilo.

Kako to izgleda, pogledajte u videu i sledeći put pomozite ljudima sa invaliditetom.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jadno

pre 4 godine

U normalnim zemljama to je RAMPA ZA INVALIDE koju spusta vozac autobusa, pa nije ni cudo sto narod u raspaloj srbiji nema pojma cemu sluzi!.

Pop

pre 4 godine

Сви нови градски аутобуси треба да имају ово због инвалидских колица. Трамваји немају јер станице су у нивоу улазних врата што код нас није свуда уведено. Погледајте у Ници како су решили ниво станице са нивоом врата трамваја.

deja

pre 4 godine

Vrlo lepo, ;) samo sto gospodin sa slike nesto NIJE VICAN otvaranju rampe za invalide. Generalno je cak i naopako otvara i PUSTA JE DA UDARI O TROTOAR. Neka je tako otvori jedno 200 puta i verovatno ce biti polomljena ili bar iskrivljena. Ja zivim i radim u Bratislavi, ovdi vozac lepo KAD GOD ZATREBA izadje, stavi jednu rukavicu i rampu od spolja otvori i spusti polako, saceka da osoba s kolicima predje i onda je vrati a potom nastavi voznju. Niko ga ne zove i ne moli a on to odradi bez problema jer mu je to u opisu posla vozaca autobusa.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija