Autor: Informer.rs

16.01.2020.

20:38

Foto:

Magazin

OD CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI! Isplivala TAČNA SUMA koliko novca MESEČNO zarađuje BAKA PRASE, a ima samo 23 godine!

Naš najpoznatiji jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, često ističe u prvi plan to koliko ima novca.

NOVI JUTJUB RAT! Baka Prase UZVRAĆA UDARAC - pokazao koliki PDV PLAĆA DRŽAVI! Pozliće vam od cifre - 10 SRPSKIH PLATA (VIDEO)
OTAC MI JE BIO ĐINĐIĆEV TELOHRANITELJ, primio je METAK za njega! Mihajlo je naš NAJPOZNATIJI TINEJDŽER, u emisiji ispričao potresnu životnu priču

Ipak, on ga ne troši samo na sebe, već često učestvuje u humanitarnim akcijama i daje novac onima kojima je najpotrebniji.

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase) on Aug 16, 2019 at 10:00am PDT

Iako nikad nije otkrio koliko mesečno tačno zaradi, u novom videu odao ga je jedan detalj.

Naime, na uplatnici koju je pokazao stoji PDV koji uplaćuje državi za mesečna primanja, znači 20 % od ukupne zarade je bio 653.390. dinara.

SNIMAK ŠOKIRAO SRBIJU! Devojka vozila bez ruku, nasred ulice PARKIRALA i izašla da igra KOLO, a kada je otvorila GEPEK... NEVERICA (VIDEO)
KAKAV JE OVO OTAC?! Snimak o kome cela Srbija priča - pustio MALO DETE SAMO DA VOZI, a kada je digao ruke sa VOLANA... SVI ŠOKIRANI! (VIDEO)

Što znači, ako se sve preračuna, njegova mesečna zarada iznosi 3.266.950 dinara, odnosno 27.800 evra!

Informer

Baka ima samo 23 godine, a sa ovim primanjima već može da obezbedi sebe i svoju porodicu, zbog čega bi mu mnogi pozavideli.

Tagovi: