03.02.2022.

19:39

Foto: Pixabay

Magazin

Žena naručila ajfon od 1.800 evra: Kada je otvorila paket koji joj je doneo kurir, UMALO NIJE PALA U NESVEST ZBOG ONOGA ŠTO JE UGLEDALA UNUTRA

Kaula Lafhajli (32) poručila je uređaj koji je koštao 1.500 funti (oko 1.800 evra) preko jedne kompanije, i oni su ga, kako se navodi, uredno poslali na njenu adresu.


Sledećeg dana, kada je uređaj trebalo da bude isporučen, ženu je pozvao kurir i rekao kako se zaglavio u saobraćaju i da će kasniti. Toga dana niko se nije pojavio sa paketom, a sledećeg, Kaula i njen muž videli su sa prozora dostavljača kako dolazi do kuće, fotografiše je i odlazi, pritom ne pokušavajući ni da pozvoni na vrata i uruči paket.


Ona je dodala da su joj rekli kako će paket biti isporučen sledećeg dana, što se i dogodilo.


- Došao je drugi kurir, uredno doneo paket i otišao. Međutim, pravi šok je usledio kada sam otvorila kutiju: unutra nije bilo nikakvog ajfona već samo flašica tečnog sapuna za ruke koja košta oko 2 evra - rekla je žena i nastavila:


- Možete li da zamislite? Bila sam u potpunom šoku i stvarno mi je bio potreban telefon. Definitivno je ukraden i to je užasno. Platila sam unapred 150 funti i potpisala ugovor na 36 meseci, čija je vrednost bila 1.500 funti.


Ona kaže da je odmah kontaktirala kompaniju od koje je naručila telefon, a koja tvrdi da je isti poslala. Pretpostavlja se da telefon ukraden na putu do nje, ali će konačnu reč o tome šta se tačno desilo dati istraga.

BONUS VIDEO