• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2022

19:21

Radnica u pošti se spremala da isplati penziju dedi koji je bio pred šalterom: Kada je malo bolje pogledala čoveka, SHVATILA JE JEZIVU ISTINU

Zanimljivosti

Radnica u pošti se spremala da isplati penziju dedi koji je bio pred šalterom: Kada je malo bolje pogledala čoveka, SHVATILA JE JEZIVU ISTINU

Podeli vest

Neverovatna scena odigrala se u jednoj pošti u Irskoj, kada su dvojica muškaraca doneli telo starijeg čoveka, kako bi podigli njegovu penziju.

Kako prenose tamošnji mediji, prevaranti, stari oko 30 godina, od kojih je jedan bio poznanik preminulog čoveka, prvo su došli u poštu sami, kako bi uzeli novac.

Kada im je rečeno da ga ne mogu dobiti i da je za to potrebno posebno ovlašćenje ili da korisnik penzije dođe sam i preuzme je, odlučili su se na bizaran korak. Oni su čoveku koji je već bio mrtav stavili kapu na glavu, navukli džemper preko lica i odneli ga tako u poštu.

Foto: Pixabay

Hitna pomoć je konstatovala smrt čoveka, a tačno vreme smrti biće poznato nakon obdukcije

Kada je službenica, koja se spremala da isplati novac, bolje pogledala čoveka, shvatila je da nešto nije u redu, pa je upitala mladiće koji su ga doneli šta se dešava. Oni su odgovorili da je čovek doživeo srčani udar, pa su spustili njegovo telo na pod.


Nakon incidenta, intervenisala je i policija i Hitna pomoć, a istraga je u toku. Prema nekim navodima, sumnja se da je nesrećni čovek bio mrtav možda i dva dana pre nego što se sve odigralo.


Komšije su bile šokirane kada su saznale za ovaj bizaran slučaj, navodeći da je čovek bio dobar i ljubazan i da nisu mogli ni da zamisle da je moguće da se ovako nešto desi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija