29.03.2022.

07:19

Foto: Pexels

Magazin

ŽELITE DA IMATE BUJAN I NEGAOVAN DEKOLTE? Nekoliko sekundi treba da radite OVO, a evo zašto SOLARIJUM nije dobar

Dermatolozi savetuju i da se za negu grudi koriste preparati za lice da bi koža bila baršunasta, blistava i zategnuta. U tome vam osim krema i mleka za telo može pomoći i hladna voda, masaža, a i vežbe.

Ako želite da vam grudi budu čvršće i punije, svako tuširanje završite tako što ćete na njih, tokom nekoliko sekundi, usmeriti mlaz hladne vode.

Informer

Šta škodi 


dijete sa jo-jo efektom - gube se kilogrami, ali se opuštaju koža i mišići grudi
loš brushalter - ako nije odgovarajuće veličine, koža i mišići grudi će se opustiti
 pušenje - ubrzava starenje kože jer smanjuje dotok krvi do ćelija i prvo strada površinski sloj kože solarijum - pravi bore na dekolteu
 kreme za sunčanje - iako štite od loših UV zraka, one s visokim faktorom ubrzavaju proces nastanka bora na licu i grudima

Ukoliko primećujete fine linije na dekolteu, pređite na antiejdž negu namenjenu baš ovoj zoni.
 Kožu dekoltea možete masirati svakog dana blagim pokretima i pomoću mešavine ulja. Idealna kombinacija je da pomešate jedno ulje iz grupe esencijalnih s jednim od biljnih ulja. Delotvorna su biljna ulja od divlje ruže za efekat podmlađivanja i noćurka za meku kožu.

Grudi su sastavljene od žlezda i masnog tkiva, pa ne možete da ih učinite mnogo čvršćim nego što vam je priroda odredila. Međutim, možete ojačati mišiće koji podižu grudi da bi one bile više izbačene i samim tim izgledale jedro.

Idealne vežbe za prsa su ženski sklekovi. Pokušajte da ih uradite dvadesetak odjednom.

BONUS VIDEO: