16.04.2022.

20:09

Foto:

Magazin

Ima 40 godina i izgleda FENOMENALNO! Glumica otkrila KAKO održava figuru - caka je u OVOME!

Ne iznenađuje nas kada javne ličnosti poput glumica izgledaju zgodno i zategnuto, međutim ono o čemu niko ne razmišlja jeste da ni njima to baš ne pada s neba. 

Glumica Džesika Alba ima poseban stil života, uključujući i fizičku aktivnost i način ishrane, koji joj omogućava da izgleda odlično i sa 40 godina. 

Ona je nedavno otkrila i kako to izgleda:

Trening dva ili četiri puta nedeljno

- Potrebno mi je da se znojim, da trening završim kao da sam upravo istrčala maraton. Toliko mi je potrebna vežba. Osećam se beskorisno ako se ne oznojim i ne umorim do krajnjih granica - kaže glumica.

Pilates je najvažniji

- Zahvaljujući pilatesu svaki mišić se pokazao. Nikad nisam ni mogla ni da zamislim da je pilates tako dobra vežba. Vežbam sa prijateljima i to mi je veoma zabavno - rekla je Alba.

Čučnjevi i skokovi

- Volim da se krećem, da trčim, da se znojim. Volim da radim čučnjeve, a potom skokove. Nije mi strano ni planinarenje, plivanje ili biciklizam - znam da će to lepo da oblikuje moje telo - otkriva glumica.

Informer

Džesika Alba

Biljna ishrana povremeno

- Četiri dana nedeljno jedem samo biljnu hranu i ne pijem alkohol. Petak, subota i nedelja su dani kada jedem šta hoću - priznala je glumica.

Džesika je navela da njen jelovnik sadrži i proteinske šejkove, a za doručak najčešće jede avokado i poširana jaja, dok preko dana gricka sveže povrće sa humusom ili kokice sa himalajskom solju. Ne jede slatkiše.

Kokosova voda

- Volim zdravstvene prednosti koje donosi kokosova voda. Ne pijem druga pića. Pijem kafu, čaj i kokosovu vodu - to je to. Mislim da je hidratacija veoma važna - rekla je glumica.