Autor: Informer.rs

10.02.2023.

14:00

Foto: Printskrin:Youtube/CBS This Morning

Magazin

NIKAD NIJE KASNO! Penzionerka prodala svu imovinu, živi na kruzeru već 15 godina i uživa u životu! (FOTO/VIDEO)

Mama Li kako su je svetski mediji prozvali dokaz je da penzionerski život može biti uzbudljiv i neverovatan! Ona je pre 15 godina prodala svu svoju imovinu i u 79. godini zakupila kabinu u najluksuznijem kruzeru i od tada putuje svetom.

Informer

Živi život punim plućima

Izgubila je muža 1997. godine od raka, a kada je ostala sama, odlučila je da ispuni obećanje dato mužu na samrtnoj postelji, a to je da živi život punim plućima.

Li je to i učinila. Prodala je svu imovinu i odlučila da se preseli na luksuzni kruzer, putujući bez prekida, obišavši stotinu različitih zemalja sveta.

Mama Li, nije sama na tom putovanju. Prati je veliki broj osoblja ovog kruzera koji o njoj brine danonoćno.  Cena ovog neverovatnog paketa (putovanje + kabina + nega osoblja) iznosi neverovatnih 160.000 dolara godišnje!

Informer

Njoj novac nije bitan, jer vodi kvalitetan život. Postala je maskota ovog kruzera i redovno dočekuje nove putnike i svako veče pleše sa njima, a sve u spomen na svog preminulog supruga sa kojim je krstarila čak 89 puta. 

Objavila knjigu

Tokom ovih godina objavila je i autobiografsku knjigu o svom neverovatnom iskustvom.

Troškovi života su sukupi, ali vredi svaki dinar potrošen na osećaj da živite punim plućima. A upravo je to Li napisala u svojoj knjizi koja je postala bestseler:

- Možda sam beskućnica, ali treba da vidite moju jahtu.

Na istom kruzeru žive još tri žene, penzionerke, koje dane provode isto kao Li.

Mama Li se sa svojom porodicom čuje preko Fejsbuka, a do sada je prešla Panamski kanal 50 puta, bila na preko 200 krstarenja i videla je ona mesta za koje većina ljudi nikad nije ni čula da postoje.