29.01.2024.

12:10

Foto: tiktok/fishlikemike

Magazin

Čudo neviđeno! Pronašao je zaleđenu pukotinu i u njoj ugledao prizor koji ga je ostavio bez daha (VIDEO)

Voda je tekla a unutar rupe gde se nalazio vodopad vidi se vatra u daljini koja neprestano sagoreva.

Momak  je u objavi napisao kako je to prirodni večni plamen kakvih na svetu ima svega devet. On je u opisu objave između ostalog naveo kako je ovo jedan od najvećih prirodnih plamenova na svetu i da nastaje zbog pukotina u zemlji koje propuštaju kombinaciju prirodnih gasova. 

Ovakve pojave, večne vatre mogu nastati udarom groma ili ljudskim faktorom. On tvrdi kako postoji verovanje da su ovaj plamen navodno zapalili Indijanci pre milion godina. Ovakva pojava, kako on ističe, navodi vas da se zapitate koliko takvih plamenova ima u svetu. Iako mnogi tvrde kako postoji svega 9 njih, neki tvrde da ih ima stotinu. Mnoge je ovo saznanje ostavilo u čudu i bilo je mnogo onih koji su priznali kako nisu znali za tu informaciju.

Jedan od korisnika je otkrio kako se ovaj večni plamen nalazi u Orhard parku u Njujorku što su mnogi dočekali oduševljeno. Mnoge je ova pojava bacila na razmišljanje da li vatra može sagoreti ili je samo dobro "zaklonjena" tako da to tamo ne mogu doći neki spoljni uticaji koji bi uticali na nju. 

Informer

 

Tiktokom kruže snimci i drugih vatri koje se nalaze unutar vodopada i slapova, a u jednom od snimaka jedan muškarac je pokazao kako je ugasio vatru i da ju je ubrzo ponovo upalio rekavši kako je to bilo neverovatno iskustvo za njega.