21.03.2024.

22:00

Foto: Instagram/meirivone_santinha

Magazin

Udala se za lutku, pa proživljava pakao! "Prete mu smrću, hoće da ga zapale!" (FOTO/VIDEO)

Meirivone Roha Moraes iz Brazila pre nekoliko godina je "stala na ludi kamen", a mladoženja je zapravo bio krpena lutka Marselo, koju je sašila njena majka.

Ona je to uradila jer je videla koliko je njena ćerka bila nesrećna jer je sama, dok su sve njene drugarice imale partnera. 

Kako je svojevremeno istakla, kada je ugledala završenog Marsela, znala je da je "on pravi" i da je osećtila ljubav na prvi pogled.

Iako mnogi nisu verovali da će oni opstati, Meirivone i njen Marselo su i dalje zajedno, a čak imaju i "malu decu", naravno takođe lutke. 

Ipak, da im je život ponekad pravi pakao, otkrila je nedavno i sama Meirivone. Ona je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila da njen muž dobija pretnje smrću.

- Sa nepoznatog broja telefona su stizale poruke da će ga zapaliti. Zašto bi to radili, nemojte to raditi. Obaveštena je policija i otkriće ko je slao poruke - rekla je između ostalog ova žena. 

Uprkos ovim nedavnim incidentima, par živi poprilično lep i miran život. 

Bračni život s njim je predivan. Ne svađamo se i potpuno me razume, jako je dobar i veran muž. Zbog njega mi sve žene zavide - izjavila je Meirivone svojevremeno.

Tagovi:
zanimljivosti magazin pretnje smrću krpena lutka