Autor: Informer.rs

15.06.2024.

12:20

Foto: profimedia

Magazin

Tajna simbolika nove fotografije Kejt Midlton! Ove detalje niko nije primetio (FOTO)

Princeza od Velsa Kejt Midlton fotografisana je ispod žalosne vrbe u Vindzoru, ranije ove nedelje. Portret je snimio fotograf Mat Porteus, a princeza je na njemu obučena jednostavno i elegantno.

Simbol oporavka

Poza koju je zauzela predstavlja simbol oporavka -kaže stručnjak za govor tela Džudi Džejms.

Ruke su joj lagano prekrštene u pozi koju često zauzimaju profesionalni ljudi kako bi nagovestili autoritet. Njen osmeh otkriva sličan osećaj. To nije njen uobičajeni savršeni kraljevski osmeh. Sa zatvorenim usnama sugeriše mirnu i spokojnu sreću koja je unutrašnja, pre nego što je projektovana. U farmerkama i sa patikama čini se da Kejt i dalje ide sporo u pogledu svog povratka u kraljevski život - navela je još Džudi Džejms.

Informer

 

Moćan stil

Kejt Midlton čiji se povratak najavljivao još u martu, pokazala je još jednom moć svog stila.

Na novoj zvaničnoj fotografiji je pozirala je u tamnim farmerkama i bež strukiranom sakou. Ispod sakoa je imala svetlu majicu, a obula je patike. 

Princeza od Velsa napisala je dirljivu poruku u kojoj zahvaljuje javnosti na podršci koju je dobila otkad je objavila svoju dijagnozu raka. Otkrila je da je njeno lečenje u toku i da će trajati još nekoliko meseci. Iako se neće vratiti javnim dužnostima sa punim radnim vremenom, sada se ipak oseća dovoljno dobro da u nadolazećim mesecima preuzme mali broj javnih angažmana.

Kejt Midlton pojavila se danas na ceremoniji u kočiji sa svojom decom, Šarlot, Džordžom i Lujem i suprugom, princom Vilijamom.