• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

15.06.2024

11:07

(FOTO) Kejt Midlton snimljena prvi put u javnosti otkako boluje od raka

profimedia/Printscreen/Youtube/The King's Guards and Horse UK

Showbiz

(FOTO) Kejt Midlton snimljena prvi put u javnosti otkako boluje od raka

Podeli vest

Vest da će prisustvovati Kraljevskoj rođendanaskoj paradi iznenadila je celu Veliku Britaniju, ali i svetsku javnost.

Kejt Midlton se, kao što je juče najavila, pojavila na Kraljevoj rođendanskoj paradi, poznatoj i kao Trooping the Colour, sa svojom porodicom u Londonu.

Ona je primećena u kočiji sa svojim suprugom, princem Vilijamom i decom, kako defiluje ulicama Londona i pozdravlja narod koji je došao da prisustvuje ovoj velikoj ceremoniji.

Ova vest iznenadila je celu Veliku Britaniju, ali i svetsku javnost s obzirom na to da niko nije očekivao povratak princeze od Velsa tako rano.

Međutim, ovaj događaj izuzetno bitan za celu kraljevsku porodicu. U pitanju je rođendanska parada za monarha, a portparol palate je rekao da je kralj Čarls III "oduševljen što je princeza u mogućnosti da prisustvuje sutrašnjim događajima".

Foto: Printscreen/Youtube/The King's Guards and Horse UK

Kejt Midlton u kočijama sa decom

Princeza je takođe izrazila zahvalnost na porukama podrške javnosti tokom njene bolesti, rekavši da je "pstala bez reči velikom količinom ohrabrenja".

Ovaj princezin povratak, naravno, ne treba da se shvati kao vraćanje javnim obavezama, piše Telegraf.rs.

Princeza od Velsa je u juče u svom obraćanju rekla da još nije "izašla iz šume" i da ima "još nekoliko meseci" lečenja, dok je davala nove informacije o svom zdravstvenom stanju.

Foto: profimedia

Kejt Midlton

Podsetimo, Kejt je podelila svoju dijagnozu raka sa javnošću 22. marta. U to vreme, u unapred snimljenoj video poruci, rekla je da je planirana operacija abdomena u januaru bila uspešna i da se isprva mislilo da njeno stanje nije kancerogeno, ali su testovi pokazali prisustvo raka.

Tada je počela sa lečenjem, uključujući hemoterapiju koja je počela u februaru, i oporavljala se privatno.

Princ od Velsa je prisustvovao angažmanima solo od aprila i dao je nekoliko ažuriranja o Kejt dok se sastajao sa javnošću.

U maju je rekao da Kejt "dobro napreduje", a ranije ovog meseca rekao je jednom veteranu Dana D da bi ona "volela" da prisustvuje obeležavanju 80. godišnjice u Francuskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno
Društvo

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno

Zahvajujući tome što sada znamo kako naš genom izgleda i šta mu je funkcija, postoje mogućnosti da napravimo nešto za svakog čoveka pojedinačno, odnosno da se prave personalizovane vakcine i lekovi da ciljano lečimo bolest raka kod određenog pacijenta, izjavio je danas onkolog prof.dr Vladimir Kovčanin povodom personalizovane vakcine za rak koju razvija ruski naučnik Aleksandar Gincburg, a koja je trenutno u fazi pretkliničkih istraživanja.

18.06.2024

14:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija