13.07.2024.

15:16

Foto: profimedia

Magazin

O poljupcu Kejt Midlton i Rodžera Federera i dalje priča ceo svet! Skandal na Vimbldonu kakav nije viđen (VIDEO)

Kejt Midlton, princeza od Velsa, prisustvovaće muškom finalu Vimbldona, što će biti njeno drugo pojavljivanje na nekom javnom događaju od početka 2024. godine.

Supruga princa Vilijama je operisana u januaru, nakon čega je je otkriven karcinom, a potom se posvetila lečenju u miru i privatnosti, podvrgavši se "preventivnoj hemioterapiji".

Informer

 

Nakon što je u junu prisustvovala Pozdravu bojama, ona će sutra pratiti meč Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza i dodeliti trofej pobedniku, kao pokroviteljka Vimbldona.

Kejt Midlton na Vimbldonu zaboravlja kraljevsku rezervisanost

Kejt Midlton propustila je Vimbldon samo nakon svog prvog porođaja, na preporuku lekara, ali je s tim izuzetkom bila redovna u kraljevskoj loži od udaje za princa Vilijama.

Pored toga što je čestitala šampionima, Kejt je neretko imala običaj i da teši one koji su poraženi, pa je tako 2019. godine pokušala da oraspoloži Rožera Federera nakon što ga je savladao srpski teniser Novak Đoković.

Kako piše Mirror, princeza od Velsa je prebacila ruku preko Švajcarca i poručila mu da je bio "neverovatan".

Informer

 

Međutim, dve godine ranije, ona se radovala zbog Federerove pobede i šokirala fanove kraljevske porodice poljubivši sportistu u obraz "ne jednom, ne dvaput, već triput", piše ovaj portal.

Članovi kraljevske porodice obično su uzdržani kada komuniciraju u javnosti, pa se tako kršenjem protokola smatra bilo kakvo dodirivanje princa Vilijama i Kejt Midlton i mediji prenose kao senzaciju ako se oni zagrle.

Izvor blizak kraljevskom paru otkrio je i da su Vilijam i Kejt jednom iskoristili priliku da na Vimbldonu popričaju s Novakom Đokovićem kako bi ga pitali kako njihov sin princ Džordž može da napreduje u tenisu, a princeza je pitala tenisera šta ona može da učini kako bi njen sin u tom uzrastu (tada je imao četiri godine) bolje udarao lopticu.

Kejt je, takođe, više puta viđena kako vatreno navija za Federera, a Mirror pominje njegov meč protiv Marina Čilića 2017, iako se mi sećamo da je i prošle godine zaboravila kraljevsku odmerenost prilikom bodrenja Alkaraza protiv Đokovića.

Federer je, inače, blizak prijatelj kraljevske porodice i često je bio gost na slavljima i prijemima Bakingemske palate, a kada su ga pitali da prokomentariše to što je on omiljeni teniser princa Džordža rekao je da je razglov verovatno zato što je s njim proveo najviše vremena. Švajcarac je tada rekao za budućeg kralja Velike Britanije rekao da je "divan dečak".

Kejt Midlton je objavilla da će se ove godine pojaviti na Vimbldonu. O tome više pročitajte OVDE