13.07.2024.

16:30

Foto: profimedia

Magazin

Skandal kraljice Kamile kakav se ne pamti! Šokirala i najvatrenije fanove, zbog jednog detalja kažu da ismeva pokojnu Dajanu (FOTO)

Britanska kraljevska porodica obožava Vimbldon i često u kraljevskoj loži tokom najstarijeg i najprestižnijeg turnira na svetu viđamo njene članove, pa izuzetak nije ni ova godina.

I dok se iščekuje dolazak Kejt Midlton, princeze od Velsa, supruge princa Vilijama i pokroviteljke Vimbldona, na sutrašnje finale koje će igrati Novak Đoković i Karlos Alkaraz, kraljica pratilja Kamila već je ovih dana viđena na tribinama.

Kraljica Kamila privukla pažnju jednim detaljom

Supruga kralja Čarlsa pratila je sa svojom sestrom Anabel Eliot meč između Tejlora Frica i Lorenca Musetijam. Mnogi su primetili da je u ruci nosila torbicu Lady Dior, jednu od najpoznatijih tašni na svetu.

Krem tašnica bila je fenomenalno modno rešenje uz pravobelu košulju-haljinu brenda Anna Valentine koji krase žirafe, a posebnu pažnju privukla je zbog činjenice da je u pitanju jedan od modela torbi koji su nazvali po princezi Dajani, pokojnoj bivšoj supruzi njenog muža Čarlsa.

Informer

 

"Ima li ova žena trunku sramote?", "Ona i mrtvu Dajanu ismeva", "Mislim da ovo nije ruganje Dajani nego se odala da još uvek čezne što nije više kao ona", "Besramno ponašanje kraljice"... neki su od komentara na Iksu/Tviteru.

Najpoznatiji ljubavni trougao u 20.veku

Ljubavni trougao koji su činili Čarls, princeza Dajana i Kamila jedan je od najpoznatijih u 20. veku, a današnjoj konzort kraljici je reputacija decenijama bila veoma loša jer je bila ljubavnica tadašnjeg prestolonaslednika.

Ledi Di bila je miljenica nacije i "narodna princeza", pa je Kamila bila omražena zbog svoje veze sa Čarlsom. Navodno su je Britanci toliko mrzeli da nakon Dajanine smrti nije izašla iz kuće osam meseci u strahu od reakcije emotivne javnosti.

Kako je torbica Lady Dior dobila ime?

Princeza Dajana dobila je ovu tašnu 1995, od tadašnje prve dame Francuske Bernadet Širak.

Princeza je kasnije viđena sa tom torbom u više prilika, od najsvečanijih do njenih čuvenih utrčavanja u automobil u biciklističkama i duksu. Dior tada nije ni slutio da kreira jedan vanvremenski komad koji je savršen za svaku priliku.

Informer

 

Uz blagoslov ledi Di torba je preimenovana u Lady Dior i od tada se proizvodi pod ovim imenom i jedan je od najvećih modnih fenomena kom zaljubljenice u modu ne mogu da odole. I nekadašnja ljubavnica Dajaninog muža je među njima.