• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

29.06.2024

09:53

"Zbog smrti majke morao sam na terapiju": Princ Hari otkrio čija podrška mu je falila u najtežim trenucima

Reuters/Profimedia

Showbiz

"Zbog smrti majke morao sam na terapiju": Princ Hari otkrio čija podrška mu je falila u najtežim trenucima

Podeli vest

Princ Hari je rekao da mu je nakon majčine smrti najviše nedostajala podrška porodice i da se zbog toga povukao u sebe.

Na ofiicijalnom sajtu svoje organizacije "Skotijevi mali vojnici", princ Hari je objavio video snimak pod naslovom "Od tuge do rasta", u kom je govorio kako je podneo smrt svoje majke, princeze Dajane.

"Duže od 10 godina nisam govorio o gubitku svoje mame. Nisam uviđao smisao nečega što ne možeš da promeniš, ali pogrešio sam. Razgovor o tome mi je promenio život", rekao je Hari u razgovoru, a preneo portal "Yahoo".

Foto: profimedia

Princeza Dajana

Takođe, naglasio je da mu je nakon majčine smrti, najviše nedostajala podrška porodice, kao i da se zbog toga povukao u sebe, u meri da mu je, nekoliko godina kasnije, bila potrebna pomoć psihologa.

"Gubitak majke je uvek najteža stvar, pogotovo za decu. Mnogi mališani ne žele da pričaju o gubitku jer ih to rastužuje, ali važno je da shvate da od razgovora o tome stvari postaju lakše. Onda možete da slavite život", istakao je Hari i dodao da potiskivanje emocija može samo da izjeda iznutra.

Kako je navedeno, narednog meseca, princu Hariju biće uručena važna nagrada.

Foto: EPAIMAGES

Princ Hari

Takođe, njegov otac, kralj Čarls odlučio je da krene u Ameriku sa namerom da poseti svog mlađeg sina, njegovu ženu Megan Markl i najvažnije, svoju unučad, Arčija Harisona i Lilibet Dajanu.

Kralj Čarls III redovno provodi vreme sa decom sina, princa Vilijama. Prinčevi Džordž i Luis i princeza Šarlot uživaju u društvu svog dede, posebno od kad su čuli vesti da ima rak.

Međutim, ono što muči Čarlsa je to što ne viđa decu svog mlađeg sina Harija (39). Dok su Hari i Megan živeli u Velikoj Britaniji, kralj je imao priliku da se neko vreme druži sa svojim unukom Arčijem, ali od kako su početkom 2020. godine napustili kraljevske dužnosti i otputovali u Ameriku, Čarls nije video svoje unuke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ben Bentil se vratio u Evropu!
Politika

Ben Bentil se vratio u Evropu!

Bivši košarkaš Crvene zvezde Ben Bentil nakon godinu dana se vraća u Evropu i nastupaće za Hapoel iz Tel Aviva koji se takmiči u Evrokupu.

01.07.2024

12:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija