26.07.2024.

16:00

Foto: Foto: EPA Images

Magazin

Megan Markl nikada neće kročiti u Veliku Britaniju! Princ Hari otkrio jezivu istinu (VIDEO)

 

Princ Hari gostovao je u intervjuu za dokumentarac "Tabloids on Trial", u kojem je rekao da više neće voditi suprugu Megan Markl u Ujedinjeno Kraljevstvo.

Razlog je, kako kaže, to što je zabrinut za njenu bezbednost. Princ veruje da bi Megan bila izložena opasnosti zbog svih pretnji koje je primila, prenosi New York Post.

Hari je zabrinut za Meganinu bezbednost

Princ je sada javno obelodanio koji je glavni razlog zašto ne dovodi suprugu u Ujedinjeno Kraljvstvo.

- Još uvek je opasno, a sve što treba je jedan usamljeni akter, jedna osoba koja čita te stvari koja bi delovala prema onome što pročita - rekao je, aludirajući na napise u tabloidima koji se tiču njegove supruge.

- Bio u pitanju nož ili kiselina, šta god, to su stvari koje me iskreno zabrinjavaju. To je jedan od razloga zašto svoju suprugu neću povesti u ovu državu - ispričao je.

Inače, Hari je nedavno od britanske vlade zatražio službenu policijsku zaštitu tokom posete Ujedinjenom Kraljevstvu, koju nije dobio.

- Ujedinjeno Kraljevstvo je moj dom. Ujedinjeno Kraljevstvo je centar nasledstva moje dece i mesto na kom želim da se osećaju kao kod kuće, isto kao i tamo gde trenutno žive, u SAD. To ne može da se dogodi ako ne postoji mogućnost da budu sigurni na britanskom tlu - rekao je prošle godine.

Borba sa medijima

Princ Hari postao je zabrinut za svoju bezbednost, ali i bezbednost svoje porodice, nakon što je odlučio da se odrekne svojih kraljevskih dužnosti. Istakao je pak da smatra kako njegova nedavna sudska borba s medijima ne privlači više, potencijalno opasne, pažnje na njega.

- Ionako je i više nego dovoljno pažnje na meni i na mojoj supruzi. Preterali su. Došlo je do toga da si proklet ako to uradišš i proklet si ako to ne uradiš. Ali, smatram da ne postoji niko na ovom svetu ko je prikladniji da prođe kroz ovo od mene - rekao je.

Informer

 

Dodao je i da je njegova borba s medijima bila još jedan od razloga zašto je u lošem odnosu s ostatkom kraljevske porodice.

- Teško je odgovoriti na ovo pitanje jer bilo šta da kažem o svojoj porodici rezultira zlostavljanjem od strane medija - rekao je Hari.