Autor: Informer.rs

07.08.2024.

15:00

Foto: Reuters

Magazin

Drama na jahti Leonarda Dikaprija! Glumca napala morska neman - Lekari odmah reagovali! (FOTO)

Holivudski glumac Leonardo Dikaprio trenutno uživa u odmoru sa svojom devojkom Viktorijom Ćereti, a paparaci su ga zabeležili u nezgodnom trenutku nakon što ga je opekla meduza.

Dok je pokušavao da se opusti daleko od svetla reflektora i kamera Holivuda, Dikaprio je doživeo neprijatnost u podvodnom svetu. Zajedno sa svojom devojkom je ronio kada ga je meduza opekla.

Ekipa na jahti odmah je reagovala i zaustavila jahtu kako bi mu pružili potrebnu pomoć.

Na fotografijama koje su uslikali paparaci, vidi se Dikaprio kako stoji sa podignutim šorcem, dok mu Viktorija pruža prvu pomoć. Opekotina od pipaka meduze jasno je vidljiva.

Informer

Bio je u bolovima 

Zbog jakog bola i njegovih uzvika, Viktorija i članovi posade su pritekli u pomoć. Glumac je odmah otišao pod tuš kako bi oprao ranu, a osoblje mu je potom nanelo sprej protiv bolova. Srećom, povreda nije bila ozbiljna, ali je Dikaprio bio vidno uznemiren.

Uprkos nezgodi, par je nastavio da uživa na evropskom odmoru u društvu Tobija Megvajera, Lukasa Hasa, Edvarda Eninfula i Nilama Gila. Njihovo krstarenje po Evropi obuhvata posete Španiji i Italiji, nakon čega će se Dikaprio vratiti snimanju novog filma Pola Tomasa Andersona.