Autor: Informer.rs

22.08.2023.

10:00

Foto: EPA

Magazin

Bredli Kuper priznao da je bio zavisnik od kokaina: Trezan sam već 19 godina i veoma sam zahvalan

Glumac je pričao o tome kako su slava i ceo svet industrije zabave uticali na njega tokom višedecenijske karijere. Iako je rekao da se nikada nije "izgubio u slavi", priznao je da je imao dosta "razvratnih perioda", uključujući i prekomerno korišćenje alkohola i droga, prenosi People.

 - Moram da priznam da sam imao sreće. Otreznio sam se sa 29 godina i od tada sam "čist". Veoma sam srećan i zahvalan -  rekao je.

Takođe je otkrio da se u ranijim godinama svoje karijere borio sa zavisnošću od kokaina kako bi pokušao da reši problem niskog samopoštovanja, dok je u isto vreme bio izgubljen i osećao da mu karijera propada.

Međutim, od tog perioda je prošlo dosta vremena.

U filmu "Zvezda je rođena" iz 2018. igrao je muzičara Džeka, alkoholičara, pored Lejdi Gage i objasnioje kako mu je ta uloga bila izazovna, ali mu je iskustvo na neki način pomoglo.

Informer

 - Bilo je lakše zaista ući u ulogu, ali hvala Bogu dobio sam je u periodu kada sam bio u skladu sa svojom prošlošću i zaista mogao da se prepustim. Zaista sam srećan zbog svih uloga koje sam imao priliku da igram. To je blagoslov i nadam se da ću nastaviti da radim ovako -  iskreno je rekao Kuper.

U svom najnovijem filmu "Maestro", za koji je potpisao scenario i režiju, tumačiće velikog kompozitora i dirigenta Leonarda Bernštajna. Film stiže na Netfliks krajem godine. Njegova karijera je u usponu poslednjih godina, a u epizodi sa Grilsom osvrnuo se na smrt svog oca, posle borbe sa rakom pluća, 2011. godine.

 - Dao mi je veliki poklon. Umro mi je na rukama, a da vidim takav primer smrti... Posle toga sam definitivno imao nihilistički odnos prema životu -  rekao je on i dodao da se sve nekako smirilo kada je shvatio da mora da prihvati sebe i pokuša da pronađe svoj mir.

Na kraju je pričao o najvažnijoj ulozi u životu - o očinstvu. Glumac inače ima ćerku Leu (6) koju je dobio sa manekenkom Irinom Šajk.

 - Mislim, uči se na greškama. Sigurno ću ih praviti još mnogo i nadam se da će ih Lea praviti, a ja ću se truditi da svakim danom budem sve bolji i rastem - zaključio je on.