Autor: Informer.rs

04.10.2023.

10:52

Foto: Jazak voda

Magazin

Jazak voda – kada priroda daruje

U našoj zemlji postoji veliki broj prirodnih oaza u kojima možemo uživati, a jedan od najdragocenijih bisera prirode je Fruška gora, naš najstariji ekosistem koji krasi izuzetan biodiverzitet i čak 69 biljaka koje su zaštićene vrste. 

U ovom prirodnom okruženju koje ima veoma dugu istoriju, na dubini od 128 metara izvire i prirodna izvorska voda Jazak. Prolaskom kroz krečnjačko-dolomitske stene koje su se taložile milionima godina voda dobija harmonizovan mineralni sastav i izbalansiranu pH vrednost. Zahvaljujući tome, može se konzumirati svakog dana, u neograničenim količinama. Tako možemo biti bezbrižni da svom organizmu pružamo najbolje.

Informer

 

Priča o Jazak vodi počinje još u drevno vreme praokena Tetis – kroz istoriju sačuvala je kristalnu čistoću, malu količinu natrijuma i skoro idealan balans minerala. Govori o istoriji nepresušnog lednika u stenama, a danas nam pruža osvežavajući napitak koji u sebi nosi sve tajne i blagodeti fruškogorskih stena.

Jazak voda je dostupna kao negazirana i gazirana, a tu su i linije vode obogaćene vitaminima, sa ukusom mandarine i limuna, zove i aloe vere, kao i šumskog voća. Novo pakovanje negazirane Jazak vode, zapremine 0,75L, veoma brzo je postalo omiljeno među različitim generacijama, sportistima, decom, aktivnim ljudima. Ovaj jedinstveni čep na našem tržištu svedenog i elegantnog dizajna garantuje da se ni kap fruškogorskog dragulja neće prosuti u bilo kojoj situaciji. Optimalna zapremina od 0,75 litara odgovara svakoj prilici, te nema potrebe da brinete o hidrataciji, kao ni mogućnosti da među stvarima ili u žurbi pokvasite stvari ili ostanete bez vode. 

Dar prirode Jazak vodu čini njenim remek-delom. Uz ovakvog „saputnika“ pronaći ćete i osetiti lakoću i bezbrižnost svakodnevnog koraka i mir autentičnih fruškogorskih šumovitih predela. 
Jazak voda dostupna je u maloprodajama velikih trgovinskih lanaca i prodavnicama širom Srbije, kao i na svim NIS Petrol i Gazprom benzinskim stanicama. 

Tagovi: