13.06.2018.

14:48

Foto:

Planeta

SEVERINA I MILAN SE ZAMALO POTUKLI U SUDNICI! Da li je mali Aleksandar Hrvat, i ko je "seljačina"!

Naime, Severina zahteva da sin ide u hrvatsku školu, a Milan Popović da ga upiše u američku, internacionalnu, školu. Tim povodom, Milan Popović i Severina Kojić sastali su se 11. juna na ročištu u hrvatskom opštinskom građanskom sudu u Zagrebu kako bi se na, pravno rečeno glavnoj raspravi, dogovorili oko školovanja malenog Aleksandra jer zbog, pre svega, stava majke to nisu mogli da učine nekim drugim, ljudskijim i toplijim putem koji bi, i te kako, bio za dobrobit deteta.

SEVERININ SIN PREKLINJE: Mama, pomiri se sa tatom!

Severina Kojić, zapravo, ne želi ni da čuje za druga rešenja, već isključivo hoće da svog sina upiše u OŠ Jordonovac i predlozi Milana Popovića je, očigledno, ne interesuju, uprkos tome što je sud doneo odluku da bi roditelji morali da se, kada su u pitanju ovakve stavke, usaglase.

Sa druge strane, Milan Popović, u želji da sinu pruži kvalitetno školovanje, smatra da bi bilo najbolje da ga upiše u američku, internacionalnu školu privatnog karaktera.

Aleksandar je pre svega Hrvat! Ovo su detalji sudske prepiske Severine i Milana, oko toga u koju školu ce njihov sin ići

SEVERINA PORUČILA MILANU POPOVIĆU: Moj sin Aleksandar je Hrvat i slaviće "Oluju"!

Njegova namera je da Aleksandar nauči što više jezika, proširi svoje vidike, te dobije sve moguće uslove kako bi razvijao svoje potencijale i talente. Uz to Milan Popović traži da snosi troškove celokupnog školovanja.

Takođe, Milan Popović je u svom iskazu rekao da nije moguć dogovor među stranakama, te je pred sudom izneo da je Severina, u svakom slučaju, povredila odredbe Porodičnog zakona i konvencije na način da nije ni razgovarala sa detetom, razmotrila njegovo mišljenje, a takođe se nije interesovala o programima školovanja deteta.

U sudnici je u jednom trenutku nastao opšti kuršlus na koji niko nije bio pripremljen, posebno što je na samom kraju Severina Kojić pokazala kućno nevaspitanje.

MILAN POPOVIĆ PORUČIO SEVERINI: Moj sin Aleksandar će sam odlučiti da li je SRBIN ILI HRVAT!

Naime, Severina je bila toliko besna da je pred sudijama Milanu Popoviću oštro, bez srama i stida odbrusila

- Aleksandar je pre svega Hrvat!

Milan Popovič joj je odgovorio:

- Ma kako je pre svega Hrvat?

Severina je nastavila da zahteva i bezobrazno je rekla:

- Mora da ide u hrvatsku školu!

Inače, Milan Popović je na sud doneo i važeći spis u kojem se jasno vidi da se u internacionalnoj američkoj školi detaljno uči i hrvatski jezik.

Na kraju svega kada su izašli iz sudnice, Severina se okrenula i ocu svom deteta pred svima rekla: "Seljačino!".

Milan Popović nije komentarisao ovake grube uvrede.

Podsećamo, prepiska koja je prethodila ovom ročištu vodila se preko advokata jer je Severina Kojić zatražila odvojene sastanke u okviru postupka obaveznog savetovanja. Kao i pred sudom, i prepiska je bila puna žuči nezadovoljne strane.

Tagovi: