Autor: Informer.rs

21.09.2018.

15:55

Foto:

Planeta

UHAPŠEN MUŠKARAC ZA KOG SE SUMNJA DA JE POMOGAO UBICI DAVIDA DRAGIČEVIĆA: Policija reagovala posle poslednjeg upozorenja očajnog Davora

Njemu je određen pritvor u trajanju do 30 dana. RTRS nezvanično saznaje da je reč o Alenu Kukiću, koji radi kao inženjer u M-telu.

A.K. je rođen 1982. u Banjaluci, a predlog za pritvor je Tužilaštvo dostavilo Osnovnom sudu juče zbog, kako se navodi, osnova sumnje da je počinio krivično delo "Pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela".

Mera pritvora je određena zbog bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao uništiti, sakriti, izmeniti ili falsifikovati dokaze ili tragove važne za krivični postupak, kao i da bi mogao da ometa krivični postupak uticajem na svedoke.

Informer

Podsetimo, Davor Dragičević, otac ubijenog 21-godišnjeg mladića Davida Dragićevića, izjavio je 20. septembra, ispred Policijske uprave Banjaluka da je 25. septembar rok koji daje vlastima da uhvate ubice njegovog sina i nalogodavce ubistva, a da posle toga od preuzima stvari u svoje ruke.

Davor Dragičević za ubistvo i saučesništvo u ubistvu optužuju policiju, sam vrh MUP-a RS-a, kao i entitetsko rukovodstvo.

David Dragičević je nestao 18. marta, a njegovo telo nađeno je 24. marta na ušću rečice Crkvena u Vrbas, kod tvrđave Kastel.

Policija je prvobitno tvrdila da je smrt "zadesna", a tužilaštvo je kasnije pokrenulo istragu o ubistvu mladića.

Roditelji Davida Dragičevića tvrde da je on bio otet, mučen, silovan i na kraju ubijen!

(VIDEO) UBIĆU SE NASRED TRGA, AKO DOKAŽETE DA JE MOJ SIN LOPOV, NARKOMAN, DA SE UBIO! Otac Davida Dragičevića poslao prejaku poruku!

Tagovi: