• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: buka.com/informer.rs

10.06.2018

09:54

(VIDEO) UBIĆU SE NASRED TRGA, AKO DOKAŽETE DA JE MOJ SIN LOPOV, NARKOMAN, DA SE UBIO! Otac Davida Dragičevića poslao prejaku poruku!

Balkan

(VIDEO) UBIĆU SE NASRED TRGA, AKO DOKAŽETE DA JE MOJ SIN LOPOV, NARKOMAN, DA SE UBIO! Otac Davida Dragičevića poslao prejaku poruku!

Podeli vest

Davor Dragičević, otac nastradalog Davida, u petak je na skupu u Banjaluci rekao da je od institucija do sada dobio samo tužbu za klevetu, da će od iduće sedmice i sam početi podnositi prijave za klevetu, prijave za krivično delo skrivanje dokaza i za saučesništvo u zločinu

Ponovio je da ne traži ništa više nego dve reči - istinu i pravdu.

- Kada ste tako pametni, dokažite da je David Dragičević lopov, narkoman, da se ubio. Dokažite i ja ću se javno ubiti ovde da sperem ljagu sa svog imena i imena svoga sina - rekao je  Davor Dragičević.

MOJ SIN JE UBIJEN 23. MARTA: Otac pokojnog Davida Dragičevića tvrdi da je njegov sin BRUTALNO LIKVIDIRAN

Davor se zahvalio svima koji mu već više od dva meseca daju podršku, a zahvalio se i pripadnicima MUP-a  i Tužilaštva koji mu takođe u sve većem broju daju podršku.

David Dragičevićfacebok

David Dragičević

- Dobijam iz Tužilaštva sve veću podršku, hvala svim častim ljudima u MUP-u i Tužilaštvu - rekao je Dragičević.

Na skupu u Banjaluci bio je i novinar britanskog Dejli mejla, kome se Dragičević zahvalio.

- Kada vi ćutite, celi svet će znati imena zločinaca i ubica - rekao je.

NOVE UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE DAVIDA DRAGIĆEVIĆA: Izbijeni zubi, rane i podlivi ukazuju NA UBISTVO?

Nakon Davorovog govora usledila je pesma "Klinac iz geta", tokom koje su prisutni svih uzrasta, podigli šake visoko u vazduh, kao simbol pravde za Davida.

Refren su jednoglasno pevali, a šta je rekao Davidov otac možete pogledati u videu:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marko

pre 5 godina

Ne želim da sporim borbu oca za pravdu ali ova pesnica sad sve više podseća na kraj 90-ih i plaćenike iz otpor-a koji su se navodno borili za narod a u stvari jedini oni imali na kraju korist..

Nena

pre 5 godina

Ovo je dokaz, Pesnice, sta ovaj hoce. nedaj boze nikome da izgubi dete, ali ocito ovo vodi na drugu stranu. od prvoga dana se zna da ovaj otac nije ni znao gde mu je dete ni skim se druzi ni sta radi. ali cilj on ima zato je velike novce dobio.

Trtica

pre 5 godina

I pored svega što se desilo tom mladiću, ili ovo ili ono, ipak mislim da ovaj čovek više liči na psihopatu i čoveka koji je duboko upleten u političke obračune i za to debelo plaćen od onog fasiste popovića iz otpora... Kako drugačije objasniti akciju koju ovaj plaćenik od oca provodi širom evrope---austrija (obavezno kao dezurni srboubica), svedska i jos neke zemlje!!! Odakle mu novac da šeta po evropi i u inostranstvu traži takozvanu pravdu za dete!!!??? Dovoljno je samo vizuelno pogledati dotičnog i shvatiti da on nije normalan!

ksenija

pre 5 godina

Covece idi u crkvu zapali svecu, znasli koji su dani, moli se za mir i spokoj negove duse okani se gluposti, koliko ja pratim ova desavanja sam si rekao da je pusio travu i kako tvrdis sta je radio kad nisi pored njega,!!!!P,S, Nedaj boze nikome da iizgubi djete ali ovo nije zal i pravda za djete!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija